Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Testul adevarului: alege o cheie si afla ce spune despre tine

de Sunt Fericita la 2018-02-09
Testul adevarului: alege o cheie si afla ce spune despre tine
Cu siguranta te-ai intrebat de mai multe ori in viata ce anume te diferentiaza de cei din jurul tau si care este trasatura care te poate ajuta sa excelezi in tot ceea ce iti doresti. Iti propunem sa urmezi un test care te ajuta sa te cunosti mai bine, sa afli ce se ascunde in interiorul tau si sa descoperi ce schimbari trebuie să faci.


Testul adevărului îți dezvaluie lucruri nebanuite despre tine. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o cheie din colajul de mai jos si sa citesti interpretarea ei psihologica.


1. Esti o persoana echilibrata

Daca ai ales cheia numarul unu, inseamna ca esti o persoana echilibrata, practica si responsabila. Nu renunti la principiile cu care ai fost crescuta si iti este greu sa iesi din zona de confort. Incerci sa fii corecta in tot ceea ce faci si sa nu ii dezamagesti pe cei dragi. Te pui deseori pe locul doi pentru ca lor sa le fie bine, dar esti dezamagita atunci cand observi ca nu primesti aceeasi atentie din partea lor. Trebuie sa accepti ca nu poti sa mentii echilibrul in tot ceea ce faci in viata si ca nu ii poti multumi pe toti din jurul tau. Indrazneste sa faci lucruri noi, chiar daca unele dintre ele te sperie la inceput. Vei vedea dupa aceea ca a meritat sa privesti situatia diferit. Destinul ti-a rezervat multe surprize, dar trebuie sa inlaturi din calea ta teama care te impiedica sa fii spontana.

2. Esti o persoana romantica

Romantismul este trasatura care te defineste cel mai bine in ceea ce intreprinzi. Te lasi ghidata de ceea ce iti spune inima atunci cand iei decizii, fiind usor de influentat. Firea sensibila de care dai dovada te face vulnerabila in fata celorlalti, astfel ca nu de putine ori ai fost ranita de acestia. Nu ar trebui sa mai pui la suflet tot ceea ce se intampla in jurul tau, ci sa inveti treptat sa te detasezi. Nu vei deveni mai puternica peste noapte, dar macar vei reusi sa le demonstrezi tuturor ca esti o persoana greu de invins. Pentru a evita pe viitor sa fii ranita, nu iti mai deschide inima in fata celor pe care nu cunosti suficient de bine.

3. Esti o persoana creativa

Daca ai ales cheia numarul trei, inseamna ca creativitatea este punctul tau forte in viata. Reusesti sa faci lucruri minunate atunci cand iti lasi imaginatia libera. Din pacate, nu ai suficienta incredere in tine, astfel ca pierzi de multe ori oportunitatile pe care ti le presara destinul in cale. Nu te teme sa iti pui in practica ideile, chiar daca cei din jur nu le aproba intotdeauna. Trebuie sa inveti sa ai mai multa incredere in abilitatile tale artistice, pentru ca acestea te vor ajuta sa urci pe culmile succesului mai repede decat iti imaginezi.

4. Esti o persoana pasionala

Pasiunea este cuvantul care iti descrie cel mai bine caracterul. Desi te ajuta sa lupti in viata, vine la pachet si cu o doza mare de impulsivitate, astfel ca intri des in probleme. Nu te lasa manata de primele ganduri, ci trece totul printr-un filtru, altfel poti sa ii pierzi pe cei dragi cu timpul. Foloseste-ti energia interioara pentru a construi legaturi, nu pentru a le distruge. Nu uita ca tu trebuie sa controlezi emotiile negative, nu acestea pe tine. De asemenea, invata sa renunti la lucrurile care nu iti fac bine, care te impiedica sa evoluezi.

Tine cont de indrumarile pe care ti le ofera testul adevarului si vei reusi sa iti schimbi viata asa cum iti doresti. Important este sa descoperi ce anume te defineste, dar si ce te impiedica sa fii fericita.

Afla si ce partener ti se potriveste in functie de data nasterii>>

Foto: Pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.41 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0