Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

The Weeknd, cel mai premiat la Billboard Music Awards 2021

de Sunt Fericita la 2021-05-24
The Weeknd, cel mai premiat la Billboard Music Awards 2021
The Weeknd, cantaret si producator canadian a fost cel mai premiat artist la Billboard Music Awards 2021.


Ceremonia a fost organizata la Microsoft Theatre din Los Angeles si a fost prezentata de Nick Jonas.
 
Starul canadian The Weeknd a fost recompensat cu 10 trofee pentru albumul sau "After Hours" si single-lul "Blinding Lights".
 
Pe langa trofeul "Top Artist", The Weeknd, pe numele sau real Abel Tesfaye, a castigat, printre altele, premii la categoriile "Top Hot 100 Artist", "Top Hot 100 Song" si "Top Male Artist".
 
In discursul de acceptare a marelui trofeu, pe care l-a castigat in fata artistilor Drake, Juice Wrld, Pop Smoke si Taylor Swift, The Weeknd a declarat in fata unui public prezent la ceremonie purtand masti: "Nu iau asta de-a gata. Multumesc!".
 
Rapperul Pop Smoke, care a fost impuscat mortal la Los Angeles la varsta de 20 de ani, a castigat la categoria "Top Billboard 200 Album" pentru albumul sau de debut "Shoot For The Stars, Aim For The Moon". Mama sa, Audrey Jackson, a acceptat premiul in numele fiului ei si a adus un omagiu unui "luptator".
 
Grupul k-pop BTS a castigat premiul pentru cel mai bine vanduta melodie cu "Dynamite", Bad Bunny a fost numit "Top Latin artist", iar DaBaby a obtinut trofeul "Top Rap Song" pentru "Rockstar", realizata in colaborare cu Roddy Ricch.
 
Machine Gun Kelly a fost recompensat cu premiul "Top Rock Artist" si a sarutat-o pe iubita sa, actrita Megan Fox, inainte de a accepta trofeul.
 
Cantaretul canadian Drake, care a primit trofeul "Artistul deceniului", a aparut pe scena alaturi de fiul lui, Adonis, in varsta de 3 ani, de mama lui, Sandi Graham, de tatal lui, Dennis Graham, si de cativa prieteni.
 
"Adevarul este ca nu ma pricep sa primesc complimente... Sunt constient de muzica mea si chiar daca fac o treaba buna, ma intreb mereu cum as fi putut sa o fac mai bine", a declarat Drake in discursul de acceptare a premiului.
 
Unele dintre reprezentatii au avut loc live, in timp ce altele au fost inregistrate. Pe scena au aparut artisti precum Alicia Keys, H.E.R., Migos si The Weeknd, in timp ce grupul BTS a transmis prezentarea noului single, "Butter", din Coreea de Sud.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0