Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinute masculine in tendinte in primavara 2016

de Sunt Fericita la 2016-04-01
Tinute masculine in tendinte in primavara 2016
Armonizarea tendintelor actuale cu reperele clasice ale elegantei masculine este o preocupare constanta a brand-ului masculin Bigotti, care si-a lansat colectia de primavara-vara 2016 sub motto-ul Lo stile non tradisce mai!


Stilul inconfundabil promovat de Bigotti, ca parte a identitatii personale a barbatului modern, nu a tradat niciodata asteptarile clientilor. Prin fiecare colectie in parte, brand-ul a resusit sa raspunda tuturor preferintelor si tipologiilor masculine prin diversitate si bivalenta dintre actual si clasic, ce se regaseste si in tema campaniei de primavara-vara 2016, transpusa metaforic in imagini sugestive.
 
Realizata cu scopul de a reda stilul inconfundabil italian ce face parte din ADN-ul brand-ului, noua campanie a fost conceputa pe baza unui scenariu din viata moderna, brodat pe motivul iubirii capricioase. Aceasta pune in evidenta eleganta masculina si curajul de a aborda combinatii nonconformiste. Stilul se impune in detrimentul seductiei, a carei dimensiune aventuroasa este captivanta, dar efemera.
 
Bazata pe tendintele internationale, cromatica colectiei Bigotti este inspirata din nuantele gelateriei traditionale italiene. Fructe de padure (frutti di bosco), galben (lemoni), menta, fistic (pistachio), dar si tonuri mediteraneeene de albastru cu diferite intensititati, de la albastru la navy pana la alb si bej – evocă dezinvoltura „La Dolce Vita”. Farmecul italian inconfundabil este redat prin camasi cu imprimeuri florale de diferite dimensiuni, subtile sau evidente, ce contribuie la alcatuirea unui imagini elaborate si fresh.

Expresie a masculinitatii in vestimentatie, sacourile cu croieli stricte sunt „echilibrate” prin elementele nonconformiste. Pantalonii chino raman fideli designului clasic, dar surprind prin varietatea de nuante, integrandu-se astfel in tema colectiei.

Temele clasic&nonconformist alterneaza si in cazul pantofilor. Nuantele de maro cafea, aluna sau ciocolata sunt rezervate modelelor clasice si smart, in vreme ce modelele casual adopta tonuri indraznete (verde, galben, rosu).

Asemenea sezoanelor precedente, noua colectie ramane consecventa in selectionarea materialelor din fibre naturale, atentia asupra croiului, detaliilor si executiei impecabile.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0