Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 produse de hairstyling pentru un look ca la salon

de Sunt Fericita la 2024-03-05
Top 3 produse de hairstyling pentru un look ca la salon
Pentru femeile care nu au timp sau posibilitatea de a merge la salon pentru a se coafa, exista cateva optiuni simple ce pot fi incercate acasa. Incepe prin achizitionarea unor ustensile de hairstyling precum placa sau ondulatorul, pentru a obtine rapid si usor diverse stiluri. Cu putina practica, vei reusi sa iti aranjezi parul ca la salon. Alege apoi produsele potrivite pentru nevoile parului tau, iar daca nu stii cu ce ar trebui sa incepi, citeste in continuare acest articol.


1. Pudra pentru volum
 

Parul cu volum arata bine deoarece confera o impresie de sanatate, vitalitate si stralucire. Acesta este mai usor de coafat si de aranjat, permitand diverse stiluri si variatii ce pot fi adaptate in functie de preferintele personale.


Cel mai simplu de utilizat produs in acest sens este pudra de par pentru volum. Este special formulata pentru a adauga textura si volum parului, fara a-l incarca sau a-l face sa para lipicios. Ofera volum instantaneu, facand ca parul sa arate mai plin. 


Se aplica foarte usor, distrubuindu-se la radacini sau pe lungimea firelor de par. Nu necesita mult timp sau efort pentru a obtine rezultatul dorit, fiind potrivita pentru utilizarea rapida si eficienta. Este compatibila cu orice tip de par, indiferent daca este fin, gros, drept sau ondulat. Cantitatea de produs se poate ajusta in functie de densitatea si de textura parului.


2. Ulei de par cu efect de stralucire
 

Un astfel de produs este unul bogat in substante nutritive si acizi grasi esentiali care patrund in firul de par si il hranesc in profunzime, contribuind la mentinerea hidratarii naturale a parului si prevenind uscarea si fragilitatea acestuia. Are rolul de a netezi cuticula firului, reducand asprimea si conferindu-i un aspect stralucitor si sanatos. Ilumineaza podoaba capilara si adauga un efect de luciu natural, punand in evidenta coafura.


Alt beneficiu adus de acest produs de styling este faptul ca protejeaza firul de par de agresiunea factorilor externi. Textura sa lejera nu incarca si confera un look fresh si natural.


Cele mai frecvente ingrediente de baza sunt uleiurile naturale de avocado, cocos, argan, jojoba, masline sau uleiul de macadamia. Unele formule sunt imbogatite si cu vitamine si diverse extracte din plante.
 

3. Fixativ de par profesional
 

Fixativul ajuta la mentinerea formei si la fixarea coafurii, astfel incat sa arate impecabil pe parcursul intregii zile si sa fie protejata impotriva vantului, umiditatii si a caldurii in exces. Are, de asemenea, un rol important in controlul firelor rebele si a parului electrizat, rezultand un aspect ingrijit.


Exista fixative cu niveluri diferite de fixare, de la usoara la puternica, asa ca asigura-te ca alegi un produs care se potriveste nevoilor tale si care este compatibil cu tipul tau de par. Agita bine recipientul inainte de aplicare pentru a amesteca ingredientele si a asigura o distributie uniforma a produsului.


In momentul utilizarii, tine recipientul la aproximativ 20-30 cm distanta de par pentru a evita incarcarea excesiva a acestuia. Pulverizeaza uniform, cu o miscare constanta.


Daca ai realizat o coafura pretentioasa, il poti aplica in straturi subtiri pentru a obtine mai multa fixare si rezistenta. Incepe cu o cantitate mica si adauga treptat mai mult, daca este necesar, in functie de nivelul de fixare dorit.


Un alt truc ce te ajuta sa profiti la maxim de calitatile unui fixativ profesional este sa il lasi sa se usuce si sa se fixeze inainte de a-ti atinge sau aranja parul. Nu folosi peria sau pieptenele imediat dupa, deoarece acestea pot afecta textura.


Atunci cand ai la indemana produsele potrivite, este foarte usor sa obtii un look profesional si sofisticat, asemanator cu cel realizat intr-un salon de infrumusetare. Cele mai bune produse de ingrijire si styling pentru par te pot ajuta sa iti conturezi coafura in mod precis, sa fixezi firul de par in locurile dorite si sa obtii o textura si un aspect impecabil.


sursa foto: pexels.com


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0