Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Traieste fiecare clipa la intensitate maxima

Traieste fiecare clipa la intensitate maxima
Stii ca nu traiesti viata la intensitate maxima atunci cand: te simti nemultumit de viata ta din prezent, dar nu faci nimic pentru a o schimba. Iti doresti sa fii asemenea unei persoane pe care o admiri, dar nu indraznesti sa iti lansezi provocarea de a-ti atinge maximum de potential. ? Iti este teama sa fii tu insuti si de aceea te ascunzi in spatele unei masti. ? Intotdeauna cedezi in fata altora pentru ca nu ai incredere in propriile instincte. ? Nu-ti place slujba ta, dar este singura modalitate prin care iti castigi existenta. ? Te simti pierdut. Nu iti traiesti viata la intensitate maxima pentru ca te temi sa fii tot ceea ce poti fi. Cand teama si indoiala de sine te tin pe loc, simti ca nu esti stapanul  propriei tale vieti si tot ceea ce iti doresti cu adevarat pare ca nu iti este la indemana.
Poate ca ai si renuntat la a-ti dori ce e mai bun pentru tine sau poate chiar nu stii ce inseamna  acest lucru. Eliberandu-te de indoiala te umpli de optimism si entuziasm. Lumea ta se largeste si incepi sa vezi noi posibilitati. Chiar daca esti constient sau nu, oportunitatile ti se arata la fiecare pas, dar le poti trece cu vederea cu usurinta daca esti cuprins de indoiala si nesiguranta. Fa o lista cu 5 lucruri care te tin pe loc. De exemplu, poate ca ramai implicat intr-o relatie nefericita pentru ca-ti este frica sa fii pe cont propriu sau vrei sa iti gasesti un loc de munca mai interesant, dar iti lipseste increderea in fortele proprii. Fii complet sincer cu tine insuti. Recunoscand aceste aspecte, batalia este pe jumatate castigata.
Cand iti analizezi raspunsurile, observa care sunt acele lucruri care iti stau in cale. Esti prea dur cu tine insuti? Poate ca al tau critic interior iti spune ca nu esti indeajuns de bun sau ca nu meriti. Sau dai vina pe alti oameni sau factori din afara ta? Adu-ti aminte ca obstacolele pe care le intalnim in vietile noastre isi au in mod invariabil originea in blocajele noastre interne. Conflictele si dilemele cu care te confrunti in exterior sunt o reflexie a credintelor si valorilor tale. Unele dintre aceste credinte si valori pot fi atat de inradacinate  incat nici macar  nu-ti dai seama de ele. Chiar daca esti constient de acestea sau nu, iti modeleaza viata si sunt instrumentele cu care iti construiesti realitatea. Odata ce le-ai identificat, poti alege sa le schimbi.
     

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0