Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tratament pentru intarirea unghiilor la tine acasa

de Sunt Fericita la 2014-06-04
Tratament pentru intarirea unghiilor la tine acasa
O doamna care se respecta are grija in permanenta de aspectul ei, iar ingrijirea personala incepe cu o manichiura perfecta. Acest aspect devine o problema atunci cand unghiile se exfoliaza, ori se rup, inainte sa apuce sa creasca macar putin, iar in aceste cazuri, tratamentele naturiste sunt cele care functioneaza cel mai bine.


Pentru ca am simtit pe propria piele cum este sa ti se rupa o unghie exact atunci cand participi la un eveniment important, dar si sa se exfolieze si sa nu poti avea o manichiura perfecta, va recomand cateva solutii pe care le-am incercat si au dat randament rapid:

In primul rand, renuntati la produsele ieftine! Lacurile de unghii si acetona pe care le gasim la taraba dintre blocuri, este adevarat, cu aproximativ 2 lei mai ieftine decat in supermaket, nu fac altceva decat sa iti atace unghia! O acetona mai buna in primul rand curata mai bine, nu iti ataca unghia (daca alegi un produs fara substante toxice) si o poti folosi de mult mai multe ori.

Fa-ti singura un tratament intr-un mic bol: stoarce o jumatate de lamaie si adauga cateva picaturi de ulei de ricin cu vitamina A si E. Tine unghiile inmuiate pentru aproximativ cinci minute si apoi lasa-le sa se usuce.

O alta solutie este sa aplici o singura picatura de ulei de ricin cu vitamina A si E la baza unghiei si maseaza cuticulele usor.

Incalzeste intr-un mic vas putin ulei de masline extravirgin si tine de asemenea degetele in el pentru 15 minute.

Repeta aceste proceduri de trei ori pe saptamana si dupa prima luna vei observa rezultatele: unghiile tale nu se vor mai exfolie, se vor intari si nu se vor mai rupe usor!

Incearca sa consumi in aceasta perioada alimente sanatoase, care sa contina calciu si evita sa iti folosesti unghiile pe post de unelta, atunci cand vrei sa desfaci o conserva, o cutie, etc.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0