Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unde te gasesti in prezent?

Unde te gasesti in prezent?
Daca esti fericit cu viata ta si simti ca circumstantele iti permit sa fii tu insuti pe toate planurile, atunci vor fi putine lucrurile pe care vrei sa le schimbi. Daca nu esti atat de fericit cat ai putea fi, atunci simti cu si- guranta ca viata poate insemna mai mult decat ceea ce experimentezi tu in acest moment. Fie ca este inspiratia sau disperarea cea care te indeamna sa cauti o viata mai implinita, inainte de a face o schimbare trebuie sa recunosti ce simti despre viata ta in acest moment.
Aspecte ale vietii „Cercul vietii“ este proiectat pentru a te ajuta sa iti formezi o imagine de ansamblu asupra vietii tale si a modului in care te raportezi la fiecare aspect al ei. In cadrul fiecarui aspect al cercului propriei vieti sunt cateva puncte-cheie pe care trebuie sa le iei in considerare. Vei avea o imagine proprie a ceea ce inseamna fiecare segment pentru tine, dar iata cativa indicatori: Incredere si imagine de sine: ? Ce cuvinte ai folosi pentru a te descrie pe tine insuti? Lista intocmita va fi probabil un amestec de trasaturi pozitive si negative. ? Ce fel de impresie lasi celorlalti? Ce simti cand intri intr-o incapere? Poti sa ceri ceea ce iti doresti?
Sanatate si bunastare: ? Exercitiu fizic – practici indeajuns sau prea mult? ? Dieta – mananci sanatos si iti asculti corpul? ? Dependenta – esti dependent de ceva, si daca da, cum faci fata acestei situatii? ? Intretinere corporala – mergi la masaj si la controale medicale in mod regulat? Prieteni si familie: ? Cum ti-ai descrie relatia cu parintii tai? Acestia te sustin sau tu ii invinovatesti pentru tot ce ti se intampla? ? Te intelegi bine cu surorile tale / fratii tai? ? Te bucuri de copiii tai sau ii consideri o povara? Bani: ? Bogatie – cat de prosper te simti? ? Cheltuieli – cheltuiesti doar cat iti poti permite sau mai mult? ? Generozitate – iti face placere sa imparti banii cu alte persoane? ? Lipsa banilor – ti-e teama de crizele financiare? ? Datorii – lupti pentru a supravietui?   Cariera: ? Satisfactia la locul de munca – iti place ceea ce faci? ? Salariu – ai un salariu decent? ? Relatii – te intelegi bine cu colegii tai? ? Performanta – te consideri un om de succes? ? Atmosfera de la locul de munca – dai randament maxim? ? Ai aspiratii pe care doresti sa le implinesti? Dezvoltare personala si spirituala: ? Potential – esti hotarat sa devii persoana care poti fi? Si daca da, faci tot ce-ti sta in puteri pentru aceasta?
? Scop – ti-ai gasit scopul in viata? ? Religie – apartii unei religii, si daca nu, simti lipsa unui context religios in viata ta? ? Credinta – crezi intr-o putere mai presus de tine? ? Recunostinta – esti constient de lucrurile bune din viata ta? Relatii amoroase: ? Tipar al relatiilor – exista teme recurente in relatiile tale? ? Angajare – dorintele tale coincid cu cele ale partenerului tau? ? Sexualitate – iti accepti propria sexualitate? ? Viata sexuala – esti multumit de viata ta sexuala? ? Iubirea de sine – te iubesti pe tine insuti? Te simti demn de iubire? Pe o scala de la 1 la 10, apreciaza cat de multumit esti de fiecare zona din cercul propriei vieti. Nu te gandi prea mult la acest lucru, doar asculta-ti intuitia. Zonele din cercul vietii unde ai inregistrat cel mai mic scor sunt acelea in jurul carora vei alege sa iti fixezi obiective mai tarziu in carte. Pe masura ce te angajezi sa iti schimbi viata in mai bine, cercul vietii tale va reflecta aceasta schimbare pentru ca lucrurile devin mai echilibrate. Gandeste-te la cercul vietii tale ca la o busola care te ghideaza spre un ego mai fericit si mai autentic. Poti sa te intorci la cercul vietii in orice moment al calatoriei pentru a vedea cum progresezi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

In lupta impotriva celulitei, unul dintre cei mai importanti factori este alimentatia. Adoptand o ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0