Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vindeca diabetul: O singura planta reduce nivelul glicemiei cu 30%

de Sunt Fericita la 2014-06-23
Vindeca diabetul: O singura planta reduce nivelul glicemiei cu 30%
Diabetul isi gaseste inamicul, mai devreme sau mai tarziu. Stim si noi, din popor, ca exista numeroase retete naturiste si remedii care pot anula efectele negative ale diabetului si chiar pot lupta cu aceasta boala grava.


Va prezentam in randurile urmatoare un mic fragment din cartea care starneste deja curiozitatea internautilor "7 modalitati de a invinge diabetul":

"Semintele de schinduf (Trigonella foenum-gracum) sunt folosite de multa vreme in India, Africa si Orientul Mijlociu pentru tratarea problemelor gastrointestinale, a gutei, ranilor, hiperlipidemiei si a diabetului. Cercetarile clinice din anul 1939 arata ca schinduful ajuta la normalizarea modalitatii prin care corpul absoarbe si foloseste glucoza.

Semintele contin un tip de fibre rare care formeaza un gel in stomac, reducandu-i capacitatea de absorbtie a zaharului si grasimilor. De asemenea, gelul face ca stomacul sa se simta plin mai repede si pentru mai mult timp, ceea ce contribuie la scaderea greutatii.

In medie, in cazul participantilor la experimentele clinice cu schinduf, nivelul glicemiei in conditii de repaus alimentar a scazut cu 30%, nivelul glucozei in sange dupa masa s-a redus cu 20-35% si hemoglobina A1C s-a redus cu 12% (Testul A1C este un indicator al gravitatii diabetului care masoara nivelul mediu al moleculelor de zahar care s-au fixat pe globulele rosii.) Intr-unul din studii la participanti s-a observat o reducere cu 54% a nivelului glucozei in urina.

Alte experimente clinice au demonstrat ca schinduful poate reduce nivelul colesterolului total, al LDL si al trigliceridelor, in special in cazul persoanelor suferind de boala coronariana si diabet de tip II. Pe scurt, aceasta planta i-ar putea ajuta pe diabetici sa reduca atat nivelul glicemiei, cat si pe cel al lipidelor din sange.

Cu toate acestea, nu toate vestile sunt bune. Pentru a obtine efectele mentionate, unii participanti la studii au fost nevoiti sa consume cantitati mari de planta – 100 de g pe zi, care are un gust foarte amar si confera un miros neplacut transpiratiei si urinei. In plus, schinduful poate declansa unele efecte secundare, precum colici, diaree, balonare si alte dereglari gastro-intenstinale.

Insa un extract obtinut de curand elimina unele efecte secundare (mai exact gustul si mirosul) si concentreaza ingredientul activ, ceea ce face posibila administrarea in doze mai mici. Totusi, schinduful, ramane contraindicat in anumite cazuri. Din cauza continutului ridicat de fibre, el poate afecta absorbtia altor medicamente (precum anticoagulantele, inhibitorii MAO si medicamentele hipoglicemiante), alterandu-le eficienta."

Mai multe leacuri, remedii si solutii care se afla la indemana noastra pentru a vindeca diabetul, doar in ghidul "7 modalitati de a invinge diabetul".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 1.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0