Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 metode sa arati si sa te simti mai bine in 2023

de Sunt Fericita la 2023-01-04
3 metode sa arati si sa te simti mai bine in 2023
Sfarsitul de an este aici si incepem sa facem listele cu rezolutii si cu lucruri de imbunatatit in anul ce vine. Poate pe unele le-ai avut si pana acum pe lista sau altele sunt noi, important este sa reusesti sa duci la capat ceea ce ti-ai propus si sa faci tot posibilul sa te simti mult mai bine decat pana acum.


Pe aceasta lista cu siguranta se vor regasi dorinte precum: sa calatoresc mai mult si sa imi rotunjesc veniturile, insa cea care trebuie sa fie prima este: sa ma simt si sa arat mai bine decat pana acum. Sigur, mersul la sala sau practicarea sportului sunt deosebit de importante, insa acestea nu sunt de sine statatoare. Tocmai de aceea venim spre tine cu o serie de activitati pe care sa le intreprinzi pentru ca totul sa-ti mearga ca pe roate.

Odata cu trecerea timpului iti vei da seama ca ceea ce conteaza cel mai mult in viata este sa fii sanatoasa, iar restul vor veni ca atrase de un magnet catre tine.
 
Lucruri pe care sa le faci pentru a te simti si a arata mai bine in 2023

Aceasta lista este una orientativa si cuprinde actiunile care au functionat pentru noi si cei apropiati noua. Pe unele dintre ele poate ca le faci deja, insa speram sa descoperi si altele noi pe care sa le pui in practica.

1. Foloseste produse de calitate

Atunci cand vine vorba despre ingrijirea corpului nu trebuie sa faci rabat de la calitate si iti recomandam sa folosesti produse profesionale, chiar daca efortul financiar poate sa fie unul mai mare.


 
De exemplu, ridurile apar atunci cand te astepti mai putin, insa dezvoltarea acestora poate sa fie contracarata daca folosesti din timp o crema antirid profesionala. Se stie ca preventia este mai usoara decat tratarea, asa ca iti recomandam sa povestesti cu un medic dermatolog care sa iti spuna ce produse ti se potrivesc in functie de varsta si de stilul de viata si astfel vei castiga inainte ca lupta sa inceapa cu adevarat.

2. Hidrateaza-te

Corpul nostru este 97% apa, asa ca este de la sine inteles ca hidratarea corecta il va ajuta sa functioneze la cote maxime.

Auzim peste tot ca este bine sa bem minim 2 litri de lichide pe zi, insa in acestea nu ar trebui sa intre, de exemplu, cafeaua sau alcoolul, deoarece ambele deshidrateaza corpul si ii fac mai rau.

Lichidele potrivite pentru hidratare sunt apa, laptele, ceaiul neindulcit. Ai grija sa le incluzi in dieta si vei vedea ca isi pun amprenta asupra sanatatii tale.

3. Odihneste-te

Odihna este un factor determinant atunci cand vine vorba despre starea de bine in general. Nu exista o reteta perfecta atunci cand vine vorba despre numarul de ore dormite pe noapte, trebuie sa il gasesti pe acela care iti face bine tie. Poate sa fie 6, 7, 8 sau chiar si 9.

Importanta este calitatea somnului si tocmai de aceea iti recomandam sa inlaturi factorii perturbatori din jurul tau, precum ar fi luminile puternice, televizorul sau telefonul. Cum ar fi ca in loc sa dai scroll pe retelele sociale inainte sa dormi sa citesti mai degraba 20 sau 30 de pagini dintr-o carte? Iti spunem noi ca mult mai bine si calitatea somnului se va imbunatati cu fiecare noapte in parte.

Nu ai nevoie de foarte multe pentru a ajunge sa te simti bine in pielea ta si sa arati pe masura.
Aceste trei actiuni au functionat pentru noi si cei dragi si tocmai de aceea indraznim sa ti le recomandam si tie pentru a avea parte de o viata mult mai armonioasa.

Ca sa facem o recapitulare pe scurt, iata de ce trebuie sa tii cont:
  • foloseste produse de calitate atat atunci cand vine vorba despre ingrijirea personala, cat si ceea ce porti;
  • hidrateaza-te pentru o mai buna functionare a corpului;
  • transforma-ti somnul intr-unul odihnitor si vei vedea ca starea ta de bine se va schimba si ea.
Alege sa te pui pe primul plan si lucruri bune se vor intampla in anul ce vine!

Credite foto: unsplash.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire personala

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0