Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 motive pentru a deschide o spalatorie auto self-service

de Sunt Fericita la 2022-08-31
3 motive pentru a deschide o spalatorie auto self-service
Autoturismele reprezinta in prezent o necesitate, acestea fiind indispensabile in special pentru persoanele care fac naveta zilnic la locul de munca sau pentru cei care au copii si locuiesc in orase mari. Si pentru ca orice obiect folosit des trebuie intretinut corespunzator, masinile trebuie spalate si ingrijite in mod frecvent atat din rationamente de igiena, cat si estetice.


Daca ti-ai propus sa iti deschizi propria afacere si te-ai gandit la o spalatorie auto, este posibil sa dai lovitura! Cu toate acestea, sunt cateva motive bine intemeiate pentru care varianta self-service s-ar putea sa fie mai profitabila. 

1. Cerere constanta pentru acest serviciu
 
Dupa cum iti spuneam, spalarea masinilor este o necesitate, la fel cum este si detinerea acestora. Din rationamente de timp si costuri, este mult mai probabil ca oamenii sa opteze pentru varianta self-service, caz in care ai doua optiuni. Una dintre ele este metoda individuala, in care proprietarul vehiculului se foloseste de apa, produsele si dispozitivele pe care afacerea ta le pune la dispozitie. 
 
De asemenea, exista si varianta automatizata, in care masinile sunt curatate cu ajutorul unor perii robotizate. Si in acest caz, timpul de asteptare este redus la minimum, vehiculele putand fi igienizate in flux constant. Daca vrei sa optezi pentru aceasta varianta, aici gasesti tuneluri automatizate pentru spalatorii auto pe care va fi nevoie sa le achizitionezi ca sa iti demarezi afacerea. 

2. Poti gestiona afacerea de la distanta 
 
Probabil unul dintre motivele pentru care oamenii isi doresc propria afacere este si flexibilitatea pe care detinerea acesteia o poate oferi. Din fericire, acesta este si cazul spalatoriilor auto self-service, care nu necesita angajarea unei echipe mari de personal. Astfel, poti opta pentru doua - trei persoane care sa lucreze in ture, in situatia in care traficul din zona este mare si te avantajeaza sa oferi servicii non-stop. Aceasta este varianta potrivita pentru o spalatorie self-service automatizata. 
 
Daca alegi sa demarezi o afacere self-service clasica, in care clientul isi spala singur masina, foarte probabil va fi nevoie sa angajezi doar o persoana care sa viziteze zilnic locatia ca sa se asigure ca totul este in regula sau sa aprovizioneze cu detergent, fise etc. 

3. Investitia se va amortiza rapid 
 
Deoarece orice afacere are ca scop si generarea de profit patronului, investirea in deschiderea unei spalatorii de masini de tip self-service se poate amortiza rapid. Acest lucru este datorat unui cumul de factori, printre care se numara si costurile mici de intretinere si cu personalul angajat, dar si fluxul mare si constant de clienti. Mai mult, iti poti eficientiza finantele si prin instalarea de panouri fotovoltaice pentru generarea energiei electrice, ori prin stocarea apei pluviale si reutilizarea ei. 
 
Procedand astfel, te vei asigura ca investitiile tale se vor reflecta direct in scurtarea perioadei de timp pe care va trebui sa o astepti pana cand afacerea ta va deveni profitabila. 
 
Deschiderea unei spalatorii auto presupune, in primul rand, alegerea unei zone avantajoase din punct de vedere al cererii, dar si investirea capitalului in dotari eficiente, care au potential rapid de amortizare si monetizare. Optand pentru varianta self-service, vei obtine atat beneficiile pe care le are un antreprenor, cat si flexibilitate, rentabilitate si potential de dezvoltare in timp. 
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0