Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 activitati pe care sa le faci in aer liber

de SuntFericita.ro la 2024-07-23
5 activitati pe care sa le faci in aer liber
Datorita vremii favorabile, in sezonul estival poti petrece mult timp afara si să te bucuri de natura. Chiar daca prognoza meteo este imprevizibila, ploile de vara sunt scurte si usoare. Exista o varietate de activitati pe care le poti face in aer liber, alaturi de familie sau de prietenii tai, in functie de propriile preferinte. Ai practicat deja majoritatea activitatilor cunoscute si nu stii ce sa mai faci? Iata 5 idei creative care pot fi pe placul tau.


Organizeaza o degustare in curtea casei tale

Organizarea unei degustari poate fi o experienta distractiva si in acelasi timp memorabilia. Incepe pregatirile prin alegerea tipului de degustare (vin, deserturi, branzeturi etc). Opteaza pentru alimente si bauturi mai putin cunoscute.

Pentru a face degustarea potrivita sezonului, poti opta si pentru diferite sortimente de inghetata la cornet in aromele clasice (vanilie, cacao, capsuni), deoarece iti va aduce aminte de emotia si gustul copilariei. Adauga in plus si cateva arome noi (caramel sarat, biscuiti), pentru a face o comparatie intre gusturi.

Dupa ce ai ales mancarea si bautura, pregateste locatia. Amenajeaza cadrul dupa bunul plac si asaza produsele pe diferite platouri in ordinea in care vrei sa fie degustate de catre invitati.

Inalta un zmeu

Printre activitatile pe care cel mai probabil le-ai facut in copilarie, dar, dupa un timp, ai uitat complet de ele, se numara inaltarea unui zmeu. Il poti inalta in parcuri, pe plaja, campuri deschise, dealuri si zone special amenajate pentru zmee.

In ceea ce priveste achizitionarea acestuia, il gasesti in magazine de jucarii, de sport, hipermarketuri, magazine de plaja sau pe diverse site-uri online. Daca il achizitionezi online, asigura-te ca site-ul ales este unul de incredere.

Creaza o capsula a timpului

Daca iti place sa capturezi momentele frumoase din viata ta si sa le pastrezi in format digital, crearea unei capsule a timpului este modalitatea perfecta de a avea amintiri durabile si memorabile alaturi de prieteni si familie.

In ceea ce priveste cadrul, poti sa-l decorezi cu flori naturale si lumanari sau poti alege un fundal fotografic simplu. In momentul in care decorul este pregatit, sunteti gata pentru filmare. 

Mesajul transmis poate sa contina detalii despre experientele pe care le-ati avut in ultimii ani, ce anume v-a marcat cel mai mult, despre dorinte, aspiratii si momente de neuitat. Regula este sa nu va ascultati in acel moment unul altuia discursurile, ci sa vizualizati videoclipurile dupa o perioada lunga de timp. 

Cauta arta stradala

Daca iti plac muzeele dar le-ai vizitat pe majoritatea din orasul tau, poti alege sa privesti arta intr-o forma mult mai accesibila si vibranta. Arta stradala este manifestata prin graffiti, muraluri si instalatii urbane.

Poti gasi aceasta manifestare libera a artistilor printr-o explorare a orasului (cerceteaza cartierele mai vechi si cunoscute), diverse aplicatii, harti online, retele sociale (cauta folosing hashtag-uri), festivaluri de arta stradala si prin documentare (articole, bloguri, stiri etc).

Picteaza cu ajutorul unui pistol cu apa

Pictatul clasic, cu pensula, pe hartie sau panza este o activitate comuna, care iti ofera oportunitatea de a-ti exprima abilitatile artistice. Insa, pentru a face activitatea mai dinamica si autentica, poti alege sa pictezi cu ajutorul unui pistol cu apa. Ai nevoie de cateva pistoale cu apa, acuarele lichide (acrilice sau tempera diluate), un pahar cu apa si hartie sau panza pentru pictat.

In ceea ce priveste procesul de pregatire al activitatii, dizolva in apa acuarelele pana cand acestea devin suficient de lichide si concentrate, apoi toarna compozitia in pistoalele cu apa. Atunci cand apesi pe tragaciul pistolului asigura-te ca esti la o distanta de aproximativ 1-2 metri de foaie.

In concluzie, cu putina inspiratie, poti gasi cu usurinta activitati distractive si creative pe care sa le faci in aer liber, alaturi de cei dragi. Aplica sfaturile din acest articol care-ti pot fi utile. 

Sursa foto: Shutterstock

 

 

 

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016