Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 antibiotice puternice care nu au nevoie de reteta

de Madalina Alexe la 2014-05-02
5 antibiotice puternice care nu au nevoie de reteta
In zilele noastre se prescriu multe antibiotice. Prin urmare, oamenii si-au distrus sistemul digestiv si, ironic, si-au scazut imunitatea naturala in fata tuturor tipurilor de infectii ce vor aparea pe viitor. Pentru a scapa de infectii, fara a distruge si sistemul digestiv, exista cinci antibiotice naturale extrem de potente.


Usturoiul este folosit traditional de multe culturi de peste tot din lume. De fapt, a fost folosit chiar si in anii 1700 pentru a lupta contra ciumei.
Usturoiul are proprietati antibiotice, antivirale, antifungice si antimicrobiene si este capabil sa protejeze si sa faciliteze indepartarea bacteriilor neprietenoase. Este foarte bogat in antioxidanti care distrug radicalii liberi si sprijina deci un sistem imunitar puternic.
Ingredientul activ din usturoi, alicina, este o componenta cheie in uciderea si alungarea bacteriilor periculoase. Zdrobeste-l pentru a activa acesti compusi si mananca-l crud, intr-un ceai cald sau intr-un fel de mancare ce nu necesita multa preparare.
ARGINTUL COLOIDALAcesta este cunoscut de secole ca antibiotic eficient. La inceputul anilor 1900, Alfred Searle, fondator al companiei farmaceutice Searle, a descoperit ca acesta poate ucide majoritatea agentilor patogeni. 
Searle a sustinut ca studiile asupra oamenilor au avut rezultate uimitoare. Principalul avantaj este ca ucide rapid microbii, fara actiune toxica asupra gazdei. Studiile recente au demonstrat ca argintul coloidal poate distruge microbi rezistenti la antibiotice, cum ar fi MRSA, virusul gripei aviare si SARS.
ULEIUL DE OREGANO
Uleiul de oregano inlatura bacteriile patogene, fara a distruge si bacteriile benefice. Este si antiviral si antifungic ceea ce il face o puternica combinatie tre-in-unu care rivalizeaza cu medicamentele, in timp ce nu incurajeaza rezistenta la antibiotice.
Ingredientul antimicrobial cheie din uleiul de oregano este carvacrolul. Numai ca trebuie sa te asiguri ca achizitionezi un ulei cu cel putin 70% carvacrol pentru a fi eficient.
ECHINACEA
Echinacea este folosita de sute de ani pentru a trata o varietate de infectii. In mod traditional, este utilizata pentru a trata rani deschise, difteria si alte boli bacteriale.
In zilele noastre, aceasta planta aromatica potenta este cel mai adesea folosita pentru raceala si gripa, datorita abilitatii sale de a distruge cele mai periculoase forme de bacterii, cum ar fi stafilococul auriu care duce la forme fatale de MRSA.
MIEREA MANUKA
Mierea Manuka este considerata cel mai puternic antibiotic natural, cu un spectru larg de actiune, fiind singurul tip de miere din lume care distruge E. Coli, stafilococul auriu, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Helicobacter Pylori (care da ulcer de stomac) si multe altele. 
Manuka este un arbore pitic ce creste in Noua Zeelanda si in sud-estul Australiei. In Australia se mai numeste si arbore de ceai, fiindac frunzele sale sunt folosite si la prepararea ceaiului. 
 
Sursa: realfamacy.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.38 din 5 - 20 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0