Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 intrebuintari diferite ale sapunului

de Camelia Diaconu la 2020-09-08
5 intrebuintari diferite ale sapunului
Cu totii folosim sapunul pentru curatarea zilnica a mainilor sau a fetei, insa dincolo de aceasta intrebuintare utila, sapunul te poate ajuta in casa in nenumarate feluri. Iata ce poti sa faci daca ai in casa un sapun solid aromat!


Exista o gama variata de sapunuri aromate, care se aleg, bineinteles, in functie de preferinte. Te-ai putea intreba insa, de ce avem nevoie neaparat de un sapun aromat? Ei bine, uite cum poti sa il folosesti.
 
Reimprospateaza-ti dulapurile cu un sapun frumos mirositor. Sifonierul, sertarele, valizele, in orice loc in care vrei sa ii schimbi mirosul si sa ii aduci un plus de prospetime, poate fi folosit un sapun. Nu trebuie sa pui unul intreg, ba mai mult, poti taia o bucatica pe care sa o invelesti intr-un material si dintr-un sapun sa acoperi mai multe spatii. 
 
Repara-ti greselile din casa. Sigur ti s-a intamplat cel putin o data in viata sa lasi urme pe un perete, sa bati un cui gresit sau sa zgarii cu un tablou. Ei bine, tot cu ajutorul unui sapun poti scapa de aceste urme. Trebuie doar sa alegi un sapun care are aceeasi culoare precum cea a peretilor. Apropie sapunul de zona afectata si treci de cateva ori peste urma creata. Vei vedea ca pata va disparea si nu vei mai fi nevoit sa renovezi prea curand.
 
Deschide o incuietoare. Nimic nu este mai neplacut decat sa vezi ca ai o incuietoare intepenita  si sa nu mai ai nicio solutie sa o salvezi. Asa ca, daca ai o incuietoare blocata, fa urmatoarele: atinge cheia potrivita a incuietoarei de un sapun pana in momentul in care aceasta este bine imbracata intr-un strat de sapun. Dupa ce ai facut asta, introdu cheia in broasca incuietoarei de mai multe ori, pana in momentul in care vei reusi sa deschizi. 
 
Nu mai ai suprafete aburite. Intotdeauna cand iesi din dus, oglinda este aburita din cauza aburilor. Pe langa asta, si in momentul in care intri intr-o incapere de la friga, la cald, ochelarii de vedere se aburesc imediat, iar asta poate fi un disconfort pe moment. Ei bine, pentru a scapa de suprafetele aburite, ia un sapun si foloseste-l pe toata suprafata, in momentul in care aceasta este foarte bine uscata, dupa care sterge doar cu un servetel uscat, fara apa sau solutii de curatare. Vei vedea ca functioneaza imediat.
 
Deblocheaza fermoarele. Daca ai un fermoar care iti da batai de cap pentru ca se blocheaza des, treci cu un sapun peste el de cateva ori si vei vedea cum acesta isi recapata forma initiala. Nu se va mai bloca pe viitor, ba mai mult, se va deschide mult mai usor si mai repede. 

Sursa foto:pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.42 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0