Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 motive pentru care barbatii fug de tine

5 motive pentru care barbatii fug de tine
Ai observat ca toate relatiile pe care le-ai avut in ultima vreme au mers foarte prost si s-au incheiat prea repede? Te intrebi care sunt motivele pentru care barbatii te parasesc inainte de a te cunoaste mai bine?


Iata cinci motive care iti pot distruge orice relatie:
1. Astepti prea multe de la partenerul tau
Chiar daca ai fost obisnuita sa ii joci pe cei din jur pe degete si sa ii determini sa faca ceea ce iti doresti, atunci cand te afli intr-o relatie trebuie sa te gandesti si la dorintele si sentimentele partenerului tau, nicidecum sa ii ordoni sa iti asculte dorintele.
2. Insisti sa va casatoriti
Oricat de bune si frumoase ar fi gandurile tale despre casatorie, daca apar inca de la inceputul relatiei, s-ar putea sa il pui pe fuga pe partenerul tau si sa il determini sa ii fie mila de tine.
3. Esti stresanta
Nu incerca sa iti schimbi partenerul. Incearca sa il accepti asa cum este el. Daca vei incerca sa il inveti ce sa spuna, ce sa faca si cum sa se imbrace nu vei reusi decat sa il enervezi.
4. Ii reprosezi ca iese cu prietenii
Atitudinea ta negativa fata de prietenii si rudele partenerului tau nu il va face decat sa renunte la tine. Pana la urma pe ei ii cunoaste de o viata, insa pe tine...de cat timp?
5. Ii barfesti pe cei din jur
Evita sa ii vorbesti de rau pe prietenii sau cunostintele tale in fata iubitului tau. Asta iti va forma o imagine urata si ii poate da impresia ca la fel il barfesti si pe el atunci cand nu este prezent.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0