Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 remedii naturale care te scapa de pistrui

de Ana-Maria Tudor la 2020-09-25
5 remedii naturale care te scapa de pistrui
Luna mai da startul aparitiei pistruilor, iar persoanele cu tenul deschis, in general femeile blonde sau roscate, stiu asta mai bine ca oricine.


Pentru multe persoane, expunerea la soare nu aduce doar beneficii, precum sintetizarea vitaminei D, care ajuta la intarirea musculaturii si la fixarea calciului in organism, ci o adevarata explozie de pistrui.

Principalul motiv al aparitiei pistruilor este factorul ereditar, sustin medicii dermatologi. De asemenea, expunerea prelungita la soara sau solar sau dereglarile hormonale contribuie la intensificarea acestora.

Desi barbatii considera ca femeile cu pistrui sunt sexi, acestea apeleaza la diverse metode cosmetice pentru a scapa de ei. Iata cateva remedii naturale care va pot ajuta sa scapati de pistrui:

Masca de lamaie: Amesteca 20 de grame de drojdie de bere cu trei linguri de zeama de lamaie, si 20 de grame de grau si aplica masca pe fata, pe gat si pe decolteu. Las-o sa actioneze timp de 20 de minute, iar apoi clateste-te cu apa calduta.

Infuzie de levantica: pune intr-un vas 40 de grame de flori de levantica si o cana de apa, amesteca bine, iar apoi aplica pe corp cu un disc demachiant de doua ori pe zi, pana observi ca pistruii incep sa se retraga.

Masca cu miere: pune intr-un bol micut cinci picaturi de ulei de masline, o lingurita de miere si cinci picaturi de zeama de lamaie. Amesteca pana compozitia devine omogena, iar apoi aplic-o pe fata, gat si decolteu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.86 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pistrui

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0