Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Trucuri pentru coafura de mireasa perfecta

de Sunt Fericita la 2019-03-05
5 Trucuri pentru coafura de mireasa perfecta
Orice mireasa isi doreste sa fie apreciata in ziua marelui eveniment, asa ca apeleaza la cele mai inedite accesorii, tehnici de machiaj si implicit coafura. Pentru a atrage atentia intr-un mod pozitivla propria nunta, iata cateva sfaturi utile in ceea ce priveste coafura de mireasa.


Cum iti alegi coafura de mireasa
 

Nu mai este mult timp pana cand vom da start sezonului de nunti, iar viitoarele mirese deja isi fac planurile si programarile pentru machiaj si coafura. Pentru ca parul poate atrage foarte usor atentia invitatilor, iata cateva trucuri care iti vor fi de ajutor inainte de marele eveniment!
 
Nu iti schimba coafura drastic inainte de nunta. Chiar daca iti doresti o schimbare majora, nu apela la un look complet diferit de cel pe care l-ai avut pana inainte de nunta. Nu poti stii daca iti sta bine si mai ales daca iti place noua coafura, asa ca nu e timp de schimbari drastice.  Este recomandat sa ramai fidela stilului tau din-naintea nuntii, stil care sa iti reprezinte in totalitate personalitatea si care sa te avantajeaza.
 
Asorteaza coafura cu rochia de mireasa. O imagine de ansamblu perfecta trebuie sa fie complet in armonie, de la rochie, machiaj, accesorii si bineinteles coafura. Indiferent de accesoriile pentru par pe care alegi sa le porti, asorteaza-le cu rochia, in caz contrar nepotrivirea iti va impacta negativ infatisarea.
 
Alege din timp coafura. Este posibil ca o coafura pe care o ai in minte pentru marele eveniment sa nu ti se potriveasca trasaturilor, asa ca cel mai indicat este sa faci probe si sa iti alegi coafura cu mult timp inainte de nunta. Asigura-te ca ai suficient timp la dispozite sa incerci cat mai multe stiluri si sa alegi ce iti place cel mai mult.
 
Alege o coafura confortabila. Va fi o zi si o noapte lunga si cu siguranta nu iti doresti sa te simti inconfortabil din cauza parului prea strans prins ori prea desfacut. Fa o proba cu coafura pe care ti-o doresti si asigura-te ca nu te jeneaza sub nicio forma pe durata evenimentului. Nu alege prea multe agrafe de par care sa te intepe ori care sa se desprinda in timpul dansului.
 
Nu alege o coafura prea sofisticata. Oricat de mult ti-ai dori sa iesi in evidenta la propria nunta, nu o face intr-un mod agresiv. Nu alege o coafura pompoasa care sa nu te caracterizeze si mai ales care sa nu se potriveasca cu rochia de mireasa.
 
Cand iti alegi coafura de mireasa gandeste-te in primul rand la felul in care iti doresti sa arati si imaginea pe care vrei sa o transmiti invitatilor. Opteaza pentru o coafura simpla, dar de efect, confortabila si nu in ultimul rand eleganta.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Cu stilul de viata agitat si presiunile zilnice, activitatea fizica poate fi adesea pusa in plan ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0