Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de tinute fashion cu stil pentru iarna asta

de Sunt Fericita la 2021-11-10
6 idei de tinute fashion cu stil pentru iarna asta
Desi temperaturile scad simtitor in timpul iernii, tinutele pe care le porti nu trebuie alese la intamplare. Poti obtine outfituri cool si la moda indiferent de sezon, cu ajutorul pieselor potrivite, care sa-ti ofere confort termic. Indiferent daca ai fost invitata la o petrecere iarna sau mergi la birou si nu stii ce sa porti, iti punem la dispozitie idei utile. Iata care sunt cele mai interesante tinute fashion pentru iarna, din randurile de mai jos!


Rochie si ghete

Vrei sa porti o rochie intr-o zi de iarna? Alege un model midi din material gros, in culoarea preferata, care sa-ti complimenteze silueta. Pentru un stil vestimentar simplu, opteaza pentru o rochie uni, care sa te scoata in evidenta si adauga o pereche de dresuri groase. In ceea ce priveste incaltamintea, nu ezita sa alegi ghete de iarna pentru dama de la Asortie, care completeaza de minune o tinuta de iarna. Nu uita nici de palton, care sa fie adecvat vremii. Esti gata de plecare!

Pulover, jeansi si cizme

Daca ai nevoie de o tinuta comoda pentru iarna, pe care sa o pregatesti rapid, alege urmatoarele articole:

  • un pulover calduros, cu decolteu in V;
  • o pereche de jeansi mulati sau largi;
  • o pereche de cizme calduroase, scurte sau lungi;
  • o jacheta groasa, care sa nu depaseasca linia taliei;

Acest outfit poate fi accesorizat cu o caciula, un sal supradimensionat, o geanta si o pereche de ochelari care sa-ti puna in evidenta chipul.

Fusta, camasa si botine

Atunci cand vrei sa fii eleganta si in sezonul rece, pune accent pe o fusta plisata din tul sau piele, care sa nu depaseasca linia genunchiului. Acest articol se potriveste de minune cu o camasa alba simpla, o pereche de dresuri si botine cu toc mic. Pentru a atrage atentia, accesorizeaza acest outfit cu o haina din blana, care iti tine de cald si iti transforma pe loc tinuta intr-una de vis!

Pantaloni grosi, maleta si pantofi sport

O fire sportiva va aprecia o tinuta de iarna comoda. Daca si tu esti una dintre ele, poarta o pereche de pantofi sport inalti, care sa depaseasca gleznele, o pereche de pantaloni grosi din jeans sau lana si o maleta pe gat, care sa te protejeze de frig. Accesorizeaza acest outfit cu o geaca groasa cu gluga si blana, care se poate integra in numeroase combinatii stilistice.

Pantaloni din piele, hanorac si bocanci

Iarna este sezonul perfect pentru a scoate din garderoba pantalonii din piele intr-un model skinny. In timpul zilei, acesti pantaloni pot fi combinati cu un hanorac supradimensionat si o pereche de bocanci, pentru un look fresh. Seara, bocancii pot fi inlocuiti de o pereche de botine elegante, iar hanoracul de un pulover feminin.

Vei arata minunat intr-o pereche de pantaloni din piele comozi si sexy, cu ajutorul carora poti crea tinute impecabile.

Costum si pantofi cu toc

Nu in ultimul rand, iarna poti opta si pentru tinute elegante, pe care sa le porti la diferite evenimente. Daca nu iti plac rochiile sau fustele, vei arata bine si intr-un costum de inspiratie masculina, din doua piese, pe care sa-l porti cu o camasa sau o maleta. Completeaza tinuta cu ajutorul pantofilor cu toc sau al botinelor si adauga un palton lung, in nuante clasice.


Tine cont de aceste sugestii si vei reusi sa creezi tinute cu stil pentru iarna aceasta!

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata Unul din cei mai recunoscuti doctori...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0