Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amenajarea biroului pentru a stimula productivitatea

Amenajarea biroului pentru a stimula productivitatea
Pentru multe ore pe zi, biroul devine casa noastra. Si daca tot e asa, de ce sa nu ne amenajam biroul cat de frumos e cu putinta, atfel incat sa devina o oaza de inspiratie si stare de bine? Iata cateva sfaturi pentru cum sa realizezi asta...


Un studiu recent a aratat ca angajatii petrec, in medie, mai mult de 5 ore legate stand la birou. Daca si tu stai atat de mult la birou, amenajeaza spatiul de lucru cu plante verzi si fotografii, in asa fel incat sa sporeasca productivitatea si sa reduca nivelul de stres.
ORGANIZAREA
Dezordinea prea multa creste nivelul de stres. Nimeni nu doreste sa nu gaseasca un document important pierdut prin teancuri de hartii, reviste, ambalaje si alte obiecte. Arunca hartiile care nu iti mai trebuie, fa ordine in sertare, stivuieste revistele, aseaza instrumentele de scris in cutii, cumpara folii protectoare pentru a imparti pe categorii documentele.
Ordoneaza si documentele din computer, sterge fisierele care nu iti mai trebuie de pe desktop. Un computer incarcat creaza un mediu de lucru stresant si total lipsit de eficienta.
CURATENIA
Dupa ce iti faci ordine pe birou, sterge praful cat de des poti, mai ales daca si mananci acolo. Studiile arata ca, in timp, pe birou se pot aduna de 400 de ori mai multe bacterii decat in baie. Curata biroul, tastatura, monitorul, laptop-ul si mouse-ul.
CEVA VERDE
Adauga cateva ghivece cu plante. Plantele de ghiveci cu flori nu numai ca dau culoare biroului, dar te ajuta sa te mentii sanatoasa. Plantele de birou inlatura toxinele din aer, astfel ca te vei putea concentra mai usor si nu vei mai resimti stresul. Daca nu esti pasionata de gradinarit, cumpara plante care nu au nevoie de ingrijiri speciale si care sa fie adaptate conditiilor de luminozitate din biroul tau - ideal, bambus ori cactus.
CEVA AMUZANT
Desi biroul trebuie sa ramana in loc serios, care sa te indemne la munca, pastreaza intr-un sertar un joc sau o revista de sudoku. Sunt perfecte pentru pauza si te relaxeaza. Inveseleste biroul cu fotografii ale persoanelor dragi, pentru a scapa de stresul despartirii de ele.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre birou

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stres

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre plante

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0