Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Hoteluri din Europa destinate romanticilor

de Sunt Fericita la 2019-05-16
7 Hoteluri din Europa destinate romanticilor
Cand pleci in vacanta cu persoana iubita, de regula, iti planifici in detaliu majoritatea activitatilor si, bineinteles, iti rezervi din timp cazarea. Insa, daca vrei sa iti surprinzi partenerul cu o locatie exclusivista, iti spunem cele mai frumoase hoteluri din Europa amenajate special pentru cuplurile romantice. Iata care sunt acestea!


Cand mergi intr-o vacanta tot ce iti doresti este sa gasesti un hotel pe care sa il transformi in “acasa” pentru cateva zile. Spatiul trebuie sa fie curat, confortabil si mai ales amenajat in functie de personalitatea ta si a partenerului, pentru a va simti cat mai bine.

Daca sunteti un cuplu romantic, atunci va oferim cateva idei in care veti gasi cele mai romantice hoteluri.
 
Hotel Palazzetto Madonna - Venetia, Italia. Chiar daca multe hoteluri din Venetia sunt decorate intr-un stil elegant si romantic, dupa ce veti petrece o noapte in Palazzetto Madonna veti realiza amandoi ce inseamna cu adevarat un decor de poveste. In interior vei regasi un design modern combinat cu o eleganta desavarsita, iar experienta va fi de neuitat.

 
Hotel La Torre del Canonigo - Ibiza, Spania. Daca sunteti un cuplu petrecaret, cu siguranta Ibiza este destinatia perfecta pentru vacanta. Iar pentru a simti cu adevarat romantismul, trebuie sa va cazati la hotelul La Torre del Canonigo. Hotelul este situat in centrul istoric al orasului si are un decor perfect pentru o seara memorabila in doi.

 
Hotel Fusion Prague - Praga, Cehia. O destinatie in care trebuie neaparat sa ajungi atunci cand mergi in Praga. Hotelul este amenajat special pentru a-i impresiona chiar si pe cei mai mofturosi ori timizi indragostiti. Camerele au un farmec aparte, oglinzile pe pereti sunt amplasate strategic tocmai pentru a da frau liber imaginatiei si a va simti cu adevarat speciali.

 
Hotel Montmartre Mon Amour - Paris, Franta. Pentru ca orasul Paris este un oras destinat indragostitilor, nu puteau lipsi nici hotelurile special amenajate pentru romantici. Un hotel romantic deoarece fiecare camera in parte este decorata cu cate un portret al unui cuplu francez emblematic. Vei avea ocazia sa le cunosti povestile de dragoste si sa te insipiri pentru povestea vietii tale.

 
Hotel Coimbra Portagem - Coimbra, Portugalia. Coimbra este descris drept unul dintre cele mai fascinante orase din Portugalia, asa ca hotelurile de aici sunt pe masura asteptarilor. Este locul ideal pentru un cuplu de indragostiti care sunt la inceput de drum, tocmai pentru a-si consolida relatia si pentru a-si jura iubire vesnica.

 
Hotel Goldgasse - Salzburg, Austria. Daca amandoi sunteti pasionati de cultura, atunci trebuie sa ajungeti in Salzburg. Aici veti avea o serie de festivaluri de urmarit, dar si o multime de alte evenimente ce va vor lasa amintiri pe viata. Unde mai pui ca, hotelul Goldgasse are influente istorice puternice, design-ul este fabulos datorita mobilierului modern, iar peisajul este unic.

 
Hotel City House - Hamburg, Germania. Destinatie cu adevarat spectaculoasa care trebuie vizitata cel putin o data in viata. Din fericire, preparatele culinare sunt la nivel de arta, frumusetea orasului este aparte, iar hotelurile pun la dispozitie cele mai bune servicii. Este si cazul hotelului City House care iti va oferi o camera cu o atmosfera romantica ce te va molipsi imediat. 


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0