Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top destinatii ideale pentru Ziua Indragostitilor

de Sunt Fericita la 2016-01-29
Top destinatii ideale pentru Ziua Indragostitilor
Daca atat tu cat si persoana iubita sunteti pasionati de calatorii, atunci nu exista un cadou mai potrivit pentru Ziua Indragostitilor decat o evadare scurta intr-un loc pe masura personalitatilor voastre , iar Tripsta a pregatit niste recomandari pentru voi.


Destinatii pentru cuplurile romantice si boeme: Paris, Venetia si Praga

Atunci cand vine vorba despre cel mai romantic oras din Europa, opiniile sunt impartite intre mai multe destinatii, fiecare dintre ele oferind o atmosfera romantica putin diferita precum si optiuni variate pentru a petrece timpul impreuna.

Parisul este unul dintre cele mai des mentionate orase atunci cand vine vorba de destinatii romantice. Puteti dansa tango pe malul Senei (atunci cand vremea e frumoasa, pasionatii de tango se aduna in mini amfiteatrele de pe malul Senei din arondismentul 5 pentru a dansa in lumina apusului), savura o cina in stilul “doamna si vagabondul” intr-o cafenea sau restaurant de pe o alee ascunsa sau pur si simplu va puteti bucura de o cina speciala pe Bateau Mouche…pentru a enumera doar cateva dintre lucrurile pe care le-ati putea face.

Venetia propune un decor si o atmosfera diferite, cu canalele sale aparent fara sfarsit, precum si activitatile disponibile. Puteti alege o plimbare cu gondola la apus, ca sa descoperiti  noi si noi canale deosebite, puteti savura bauturi in Piata San Marco, plimbandu-va de la o terasa la alta pentru a asculta muzica live, sau pur si simplu va puteti plimba pe strazi, descoperind la fiecare colt o noua priveliste spectaculoasa.

Cand vine vorba de Praga, arhitectura veche de sute de ani, de-abia atinsa in timpul celui de-al doilea razboi mondial, este decorul perfect al unui stil de viata care ne-a dat termenul de boem. Pentru cei care isi doresc o plimbare romantica parca rupta dintr-un film de Fellini, e greu de depasit atmosfera data de strazile unduitoare ale districtului Malá Strana, de unde se aud sonate de la ferestele palatelor si se pot vedea gradini baroce ascunse in spatele unor porti grandioase. Nu trebuie ratata, de asemenea, o plimbare prin complexul medieval al Castelului din Praga  - mai ales seara, atunci cand curtea veche de 1000 de ani devine umbrita si discreta, sau - de ce nu? -  sa savurati cocktailuri pe seducatoarea Jazz Boat.

Destinatii pentru cuplurile cu spirit de aventura si dorinta de explorare: Alegeti Amsterdam, Londra sau Berlin

Amsterdam mixeaza decorurile si atmosfera romantice cu provocarea descoperirii locurilor sau experientelor noi, una dupa alta, intr-o calatorie in care incerci sa cunosti cat mai multe fete ale orasului. In afara de viata sa de noapte colorata, cu faimosul sau Cartier Rosu, orasul ofera o multitudine de optiuni: puteti vizita cartierul muzeelor (unde poti alege dintre faimosul Rijksmuseum, muzeul de arta moderna Stedelijk sau muzeul Van Gogh) sau va puteti plimba prin faimoasa piata de flori, va puteti pierde pe centura de canale a orasului sau pur si simplu va puteti  bucura de un picnic romantic in
Vondelpark – cel mai mare spatiu verde din Amsterdam.

Londra este recunoscuta ca un oras aglomerat si efervescent, plin de activitati posibile si locuri de descoperit, care insa reuseste sa isi pastreze si anumite locuri sau activitati incarcate de romantism. Puteti merge la un picnic pe Hampstead Head, savura un pahar la un Champagne bar, calari in Hyde Park sau va puteti plimba prin Little Venice – cu locuinte lacustre colorate andocate pe canalele linistite care fac orice plimbare sa fie o incantare. Toate acestea, pe langa explorarea atractiior turistice si barurilor si cluburilor deosebite care impanzesc Londra.

Berlin – bogat atat in instorie cat si in tehnologie, ofera o varietate de lucruri de descoperit. Puteti petrece ore in sir pe Insula Muzeelor, puteti vizita Reichstag, sediul Parlamentului German, pentru o panorama perfecta a orasului sau sa experimentati viata pe vremuri mergand la Muzeul DDR. Desigur, nu puteti rata o plimbare pe Zidul Berlinului sau sa va faceti patru poze in Photoautomaten, pe care le gasiti peste tot in oras.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacanta

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0