Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de cadouri pentru un tanar pasionat de gaming

de Sunt Fericita la 2021-11-26
7 idei de cadouri pentru un tanar pasionat de gaming
Doar un alt gamer poate intelege care sunt cele mai potrivite cadouri pentru cineva cu aceasta pasiune. Daca, totusi, ai nevoie sa cumperi ceva potrivit si nu stii despre ce e vorba, am pregatit un articol cu cele mai interesante recomandari. Vei putea sa gasesti cadouri care vor fi apreciate si care se pot incadra in diverse variante de buget.


Gasirea unui cadou perfect este in general complicata, fara sa mai fie conditionata de pasiunea pentru gaming. Sigur, poti alege un gadget de ultima generatie, cum sunt aceste mouse-uri de gaming pe PcGarage , dar tot va trebui sa te interesezi despre detaliile care conteaza. De la niste casti de gaming la cel mai recent accesoriu pentru Nintendo Switch si pana la diverse obiecte vintage apreciate de nostalgici, gasesti in continuare o lista plina cu idei grozave pentru un pasionat de gaming. 

Nu uita ca titulatura de gamer trebuie castigata, nu se poate aplica oricui. Din acest motiv, jucatorii pun mare pret pe toate consolele, accesoriile sau laptopurile pe care le au. 

1. Mouse de gaming

Poate ca toate mouse-urile ti se par la fel, dar pentru un gamer diferentele sunt esentiale, incepand de la modul de conectare, cu fir sau wireless si pana la numarul de butoane laterale. Un mouse pentru gaming de top are un senzor care poate ajunge si la 18.000 DPI, are multe butoane programabile si diverse zone de iluminare personalizabile. 

2. Mouse pad pentru gaming

Un mouse pad de calitate ofera o suprafata neteda pentru mouse-ul tau, asigurand o miscare rapida si lina. Un mouse pad mic, cu acoperire infima nu este in niciun fel de ajutor, din contra. Miscarile vor fi limitate si succesiunea lor va avea de suferit. Cu un mouse pad special pentru gaming, in schimb, gamerul va primi destul spatiu pentru a sustine atat mouse-ul dar si tastatura. Mouse pad-ul adera foarte bine la suprafata biroului si ofera un strat gros, amortizant pentru maini. 

3. Nintendo Switch Lite

Jocurile pe smartphone nu intra in categoria de interese pentru gamerii pasionati. Cu un Nintendo Switch Lite, pe de alta parte, vei cuceri pe oricine, deoarece este dispozitivul portabil, dedicat jocurilor, care ofera libertate si portabilitate. Modelul are un design minunat, care este confortabil indiferent daca este varianta clasica ori cea pentru buzunar. Toti gamerii sunt de acord ca Nintendo Switch este cea mai buna consola produsa vreodata de Nintendo. 

4. Casti wireless Xbox

Sunt un cadou ideal, cu singura conditie sa te asiguri ca destinatarul detine aceasta platforma de jocuri si va putea sa utilizeze castile. Modelul wireless va fi apreciat de oricine joaca de Xbox, deoarece prezinta o calitate audio incredibila si un ecran special pentru a regla volumul. 

5. Tastatura pentru jocuri, iluminata

Este un model stilat si care ofera o satisfactie deosebita atunci cand joci pe intuneric. În plus, tastaturile pentru gaming sunt mecanice si ofera o personalizare completa. Asta inseamna ca poate fi reglat punctul de actionare si iluminare al fiecarei taste individual, pentru obtinerea unui aspect perfect. Este un cadou minunat pentru un gamer, fiind disponibila atat variantele wireles dar si wired. 

6. Consola portabila Steam Deck

Este o platforma puternica de jocuri pentru PC, care poate fi utilizata chiar si in timpul calatoriilor. Avand disponibil un ecran cu touch de 7 inchi, aceasta consola se afla pe lista noastra de cadouri recomandate pentru un gamer pasionat.

7. Scaun de gaming

O partida de gaming poate dura si cateva ore, asa ca un scaun confortabil va reprezenta un cadou inspirat pentru oricine are aceasta pasiune. Alege un model de scaun ergonomic, cu sustinere lombara, cu suport pentru brate si care se poate regla pe inaltime.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0