Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 modele de genti in tendinte toamna aceasta

de Sunt Fericita la 2022-01-10
8 modele de genti in tendinte toamna aceasta
Fiecare sezon vine cu trendurile sale, iar cele in materie de genti nu dezamagesc niciodata. Toamna aceasta se poarta gentile cu personalitate, atat elegante si feminine, cat si nonconformiste. Asadar, indiferent de stilul tau personal si vestimentar, vei gasi, fara indoiala, un model care ti se va potrivi perfect si care iti va completa fiecare tinuta, casual sau eleganta.


Iata ce genti se poarta! Inspira-te din ideile de mai jos si gaseste varianta ideala pentru tine!

1. Geanta in forma de semiluna

Cu siguranta, ai tot vazut acest gen de geanta in ultima vreme. Este vorba despre o poseta mica, a carei parte superioara este curbata, asemenea unei semiluni. De regula, toarta este mica, iar culorile trendy sunt cele pastelate si, bineinteles, clasicele neutre – alb, crem, bej, maro, negru.

2. Gentile impletite

Cosurile si gentile cu impletitura de bambus sau alte materiale naturale vor lua cu asalt  trendurile. Potrivite atat in tinute moderne, cat mai ales in look-uri boho chic, aceste genti completeaza minunat un outfit feminin, casual si relaxat.

3. Gentile maxi, din piele

Gentile supradimensionate nu se vor demoda niciodata. Mai ales pe timp de toamna, acestea pot fi integrate in absolut orice tinuta – de la cele pe baza de trench si cizme inalte, pana la cele cu ghete si jacheta matlasata.

Se poarta gentile maxi simple, din piele naturala sau ecologica, in nuante neutre. Daca iti cauti si tu una, vezi genti piele dama online si alege-ti modelul preferat. Cu siguranta, vei gasi cel putin o varianta preferata!

4. Gentile cu texturi neasteptate

Ce ai spune despre o genata din plus, asemenea jucariilor pufoase pe care le adorai cand erai mica? Dar despre o geanta din imitatie de blana de oaie, intr-o nuanta neutral delicioasa, precum crem, caramel sau scortisoara?

Acestea sunt foarte hot in acest sezon si pot fi purtate mai ales in tinute inedite, nonconformiste, cu ghete cu talpa inalta si sireturi colorate, cu pantaloni largi sau cu denim, cu geci matlasate sau chiar cu paltoane

5. Gentile bijuterie, de mici dimensiuni

Daca gentile supradimensionate sunt extrem de utile in orice sezon, nu putem spune acelasi lucru si despre gentile de tip bijuterie. Acestea sunt extrem de mici – probabil vei putea pune intr-una doar telefonul, un ruj si cheile.

Cu toate acestea, posetele bijuterie sunt extrem de hot si pot scoate absolut orice tinuta din anonimat. Opteaza pentru una in culori stridente, cu detalii metalice aurii sau argintii, cu pietre sclipitoare sau cu alte aplicatii interesante.

6. Gentile cu forme nedefinite

Ramanem in zona gentilor statement, care nu au simplul rol de a-ti tine toate lucrurile de care ai nevoie intr-un singur loc. Gentile fara forma definita, care se poarta in mana, ca un saculet, sunt si ele la moda in acest sezon.

Fie ca alegi un model din piele moale sau din panza, aceasta geanta va fi elementul cheie din toate outfiturile tale.

7. Gentile tip galetusa

Cu siguranta, le-ai vazut deja pe podiumuri si in magazine. Este vorba despre gentile ca o galeta, cu toarta relativ scurta si cu o forma cilindrica bine definita. De regula, acestea pot avea si o geanta mai mica in interior, geanta care se poate inchide pentru un plus de siguranta.

8. Gentile crosetate

Daca gentile simple, din piele, sunt prea plictisitoare atunci cand le raportezi la stilul tau vestimentar, incearca o geanta crosetata, in culori puternice si combinatii inedite de nuante si modele.

Gentile crosetate sunt foarte cool, mai ales cand le combini cu tinute in nuante complementare.

Acestea sunt doar o parte din modelele de genti pentru care poti opta anul acesta. Tu pe care o preferi in aceasta toamna? 

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0