Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple trece de la iPhone-uri la filme

de Sunt Fericita la 2021-01-22
Apple trece de la iPhone-uri la filme
Producatorul de iPhone-uri, iMac-uri, iPad-uri si altele asemenea terminale intra in complicata lume a actoriei si va produce un film despre Napoleon Bonaparte.


Studioul de productie al companiei Apple va realiza un film despre Napoleon Bonaparte, intitulat "Kitbag" si regizat de Ridley Scott, in care rolul principal va fi interpretat de Joaquin Phoenix.
 
Lungmetrajul va prezenta inceputul carierei politice a fostului imparat francez si ascensiunea lui la putere, prin prisma relatiei sale cu Josephine, devenita sotia lui in 1796.
 
David Scarpa, care a colaborat cu Ridley Scott la filmul "All the Money in the World" (2017), a scris scenariul filmului "Kitbag", a carui data de lansare nu a fost deocamdata anuntata.
 
Acest proiect cinematografic ii ofera cineastului Ridley Scott posibilitatea de a reveni la perioada istorica pe care a abordat-o in primul sau lungmetraj, "The Duellists" (1977), care i-a adus premiul pentru cel mai bun film de debut la Festivalul de la Cannes.
 
De aceasta data, actorul american Joaquin Phoenix, in varsta de 46 de ani, premiat pentru rolul principal din "Joker" la cea mai recenta editie a premiilor Oscar, va fi protagonistul filmului "Kitbag", dedicat celui mai cunoscut corsican din istoria Frantei.
 
Inaintea acestui film, grupul Apple incheiase deja un parteneriat cu regizorul britanic Ridley Scott, in varsta de 83 de ani, si cu compania sa de productie, Scott Free Productions, pentru proiecte TV ce urmeaza sa fie difuzate pe platforma video Apple TV+.
 
Dupa ce a lansat Apple TV+ in noiembrie 2019 cu un program constituit in special din seriale TV, grupul american Apple, al carui sediu general se afla in orasul californian Cupertino, a investit masiv in productii cinematografice.
 
Apple a produs de atunci "Cherry", primul film al fratilor Anthony si Joe Russo dupa "Avengers: Endgame", a carui lansare este programata pentru data de 12 martie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apple

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre film

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0