Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Accesorii esentiale pentru toti utilizatorii de drone

de Sunt Fericita la 2023-01-09
Accesorii esentiale pentru toti utilizatorii de drone
Vrei sa te specializezi in filmari exterioare de la mare altitudine sau sa realizezi fotografii aeriene ca un adevarat profesionist? Ai nevoie de drone potrivite si mai ales de echipamente pentru activitatile de inregistrare a imaginilor in aer liber, in diferite conditii de temperatura, vant, luminozitate. Iata care sunt cele mai importante accesorii pentru drone, recomandate utilizatorilor de dispozitive de zbor autonome sau controlate prin telecomanda.


Accesorii de protectie drone

Printre cele mai importante echipamente pentru dispozitivele de zbor, fotografii si filmari se numara accesoriile de protectie drone. Acestea sunt, in principal, placa de protectie gimbal, protectii pentru elice de drone, landing gear, kit de protectie pentru manevre la aterizare, picioare extensie pentru aterizare, protectie elice si tren aterizare drona, protectie camera si senzor, protectie elice cu picioare aterizare incluse, kit de protectie de tip quick release s.a.

Achizitioneaza genti de transport pentru drone, adaptate la dimensiunile si forma fiecarui model. Ai la dispozitie si genti DIY (do it yourself), cu spume pre-taiata, ca sa-ti construiesti cum vrei spatiile de depozitare pentru accesoriile esentiale in utilizarea diferitelor tipuri de drone, de la nano-drone si mini-drone, la drone mici si medii.

Obiective foto-video pentru drone

Ca sa obtii fotografii si filmari de calitate, ai nevoie de obiective pentru drone. Acestea trebuie sa aiba unghi larg, camp de vizualizare generos si distanta focala superioara. De obicei, obiectivele foto pentru drone au ND inclus, greutate redusa (in medie 180-190g) si lentile DL-S 16mm, F2.8 ND ASPH.

Alege seturi de obiective DL/DL-S, ca sa ai mereu la indemana accesoriile optice potrivite pentru diferite tipuri de filmari cu drona. Vei folosi obiective cu ND inclus, obiective cu obturator lentila, obiective DL-S 16mm, DL 24mm, DL 35mm, DL 50mm.  

Cabluri si adaptoare pentru drone

Completeaza dotarile necesare si alege accesoriile pentru drone de la F64.ro, ca sa-ti asiguri echipamente profesionale pentru utilizarea aparatelor de zbor si obtinerea unor imagini spectaculoase, prin filmari aeriene. Achizitioneaza cabluri si adaptoare pentru diferite tipuri de drone.

Pune in geanta foto cabluri DJI cu doi conectori micro USB, cabluri conectoare prin port Lightning, cabluri de alimentare de la baterii, prin conector USB Type-C. Adauga cabluri conectoare de tip reverse/standard Micro USB, pentru conectarea telecomenzii la smartphone, prin port  Micro USB.

Acumulatori pentru drone

Vei petrece ore in sir pilotand drona pe vai si dealuri, asa ca trebuie sa asiguri aparatului de zbor autonomia necesara, prin achizitionarea de acumulatori pentru drone. Alege baterii inteligente, ce prelungesc durata de functionare a aparatului de zbor, kituri cu hub de incarcare pentru mai multe baterii. Investeste in sisteme integrate de gestionare inteligenta a bateriei, pentru un zbor mai sigur si o pilotare mai usoara a dronei. 

Elice pentru drone 

Din lista cu accesorii esentiale pentru drone nu puteau lipsi componentele de elice. Opteaza pentru kituri profesionale ce contin elice si protectii elice, cu mai multa eficienta aerodinamica si propulsie superioara. Astfel vei reduce zgomotul produs la utilizarea dronei si vei beneficia de un set complet de accesorii pentru elice de drone, inclusiv   hardware-ul necesar la instalarea lor. 

Echipeaza dronele cu accesoriile prezentate si utilizeaza eficient aparatele de zbor, ca sa realizezi fotografii spectaculoase si filmari aeriene de efect!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0