Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alegerea tunsorii in functie de forma si trasaturile fetei

Alegerea tunsorii in functie de forma si trasaturile fetei
E simplu sa te uiti la o revista, sa vezi o vedeta tunsa si coafata intr-un anumit mod si sa spui ca doresti sa adopti aceeasi tunsoare. Dupa o analiza rapida in oglinda, iti pierzi entuziasmul: chipul tau nu are aceeasi forma ca a vedetei X si nici nasul tau nu e la fel de ascutit ... Pe scurt, tunsoarea nu te-ar avantaja, ba mai rau, ti-ar accentua anumite trasaturi pe care vrei sa le estompezi.


Desigur, exista sute de tunsori si coafuri. In primul rand, trebuie sa stii ce vrei. Daca iti place sa-ti porti parul scurt, acum e momentul: e la moda tunsoarea pixie sau bob, multe vedete au adoptat-o (Emma Watson, Pink, Sharon Stone, Natalie Portman), asa ca ai suficiente modele de tunsori pentru par scurt, fie el drept sau ondulat, dintre care sa-ti alegi.


Daca ai parul lung si nu te incumeti sa renunti la el, nu e de rau, pentru ca e la moda si parul lung, cu aspect sanatos, purtat liber, strans intr-un coc, in impletituri intortocheate sau cu flori.


Tunsoarea va trebui aleasa, in primul rand, in functie de forma fetei; o tunsoare potrivita va atrage atentia asupra trasaturilor frumoase ale fetei si le va ascunde pe cele mai putin avantajoase.

Iata o lista de tunsori si coafuri potrivite pentru...
Chip rotund - indiferent daca alegi o tunsoare cu parul lung sau scurt, obligatoriu, trebuie sa ti-l aranjezi intr-o parte. Daca ai fata rotunda, nu trebuie sa-ti faci niciodata cararea pe mijloc.
Chip lunguiet - Alege o tunsoare in scari sau arajeaza-ti parul in bucle, astfel incat sa aiba volum in lateral.
Nas mare / barbie proeminenta - o tunsoare scurta cu volum in partea de sus, parul lung prin in coc si usor tapat va atrage atentia.
Trasaturi ascutite / fata dreptunghiulara - alege o coafura cu bucle
Frunte inalta - o frunte lata poate fi ascunsa dupa breton. In 2011 nu se mai poarta bretonul taiat drept, care are o linie dura, ci bretonul cu margine nedefinita, tuns putin deasupra sprancenelor.
Barbie mica - e recomandat parul tuns la lungime medie, pana la barbie, ondulat sau in suvite

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0