- 4-6 ardei grasi nu prea mari,
- 300 g branza vegetala din soia (tofu)
- 100 g margarina Rama
- 1 ceapa mare sau 1 legatura ceapa verde
- 1 lingurita boia dulce
- 1/2 lingurita chimen
Mod de preparare:
- Se sfarama cu o furculita branza tofu si se amesteca cu margarina, ceapa tocata, boia dulce si chimen (dupa gust).
- Se spala ardeii grasi, se decupeaza in jurul coditei si se scot samburii si nervurile, apoi se umplu cu compozitia de branza tofu pregatita anterior. Cantitatea de compozitie variaza, in functie de marimea ardeilor.
- Ardeii umpluti cu branza tofu se tin la frigider, iar cand sunt serviti pot fi taiati felioare si aranjati pe farfurii.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!