- 4-6 ardei grasi nu prea mari,
- 300 g branza vegetala din soia (tofu)
- 100 g margarina Rama
- 1 ceapa mare sau 1 legatura ceapa verde
- 1 lingurita boia dulce
- 1/2 lingurita chimen
Mod de preparare:
- Se sfarama cu o furculita branza tofu si se amesteca cu margarina, ceapa tocata, boia dulce si chimen (dupa gust).
- Se spala ardeii grasi, se decupeaza in jurul coditei si se scot samburii si nervurile, apoi se umplu cu compozitia de branza tofu pregatita anterior. Cantitatea de compozitie variaza, in functie de marimea ardeilor.
- Ardeii umpluti cu branza tofu se tin la frigider, iar cand sunt serviti pot fi taiati felioare si aranjati pe farfurii.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
