- 4-6 ardei grasi nu prea mari,
- 300 g branza vegetala din soia (tofu)
- 100 g margarina Rama
- 1 ceapa mare sau 1 legatura ceapa verde
- 1 lingurita boia dulce
- 1/2 lingurita chimen
Mod de preparare:
- Se sfarama cu o furculita branza tofu si se amesteca cu margarina, ceapa tocata, boia dulce si chimen (dupa gust).
- Se spala ardeii grasi, se decupeaza in jurul coditei si se scot samburii si nervurile, apoi se umplu cu compozitia de branza tofu pregatita anterior. Cantitatea de compozitie variaza, in functie de marimea ardeilor.
- Ardeii umpluti cu branza tofu se tin la frigider, iar cand sunt serviti pot fi taiati felioare si aranjati pe farfurii.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
