Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cadouri pentru ea: 12 idei pentru fiecare zodie!

de Sunt Fericita la 2019-03-04
Cadouri pentru ea: 12 idei pentru fiecare zodie!
Fiecare zodie are caracteristici aparte, trasaturi definitorii care ne starnesc admiratia si uimirea. Asadar, tine cont de aceste caracteristici si alege darul potrivit.


Uneori, poate fi destul de dificil sa gasesti cele mai potrivite cadouri pentru femei, mai ales daca nu cunosti suficiente detalii despre acestea. Insa, pentru a impresiona, este de ajuns sa stii data nasterii. Cum asa? Ei bine, in functie de zodia in care s-a nascut persoana pe care vrei sa o surprinzi, poti alege cadoul potrivit, conform horoscopului.

Daca esti in cautarea unui cadou pentru o femeie draga din viata ta, lasa stelele sa aleaga pentru tine. Iata mai jos cateva sugestii de daruri pentru fiecare zodie!

Cadouri pentru femeia Berbec


Femeia din aceasta zodie este o fire competitiva si vrea ca intotdeauna sa fie pe primul loc. Ea iubeste actiunea si activitatile sportive. Dat faptul ca ii place sa fie in forma, s-ar bucura nespus daca ar primi un abonament la sala de fitness, ori, de ce nu, un echipament sportiv. Femeia-Berbec este energetica si adora aventura, asa ca doua bilete (pentru ea si partener) la o competitie sportiva ar fi un cadou minunat. De asemenea, ia in calcul si excursiile in natura, unde este multa actiune.

Femeia din aceasta zodie are o afinitate pentru culoarea rosu. Asa ca, daca alegi un ruj rosu, ori o esarfa de aceeasi culoare, ea s-ar bucura.

Cadouri pentru femeia Taur


Femeia din zodia Taur cauta armonie, fiind o fire echilibrata si cumpatata. Aceasta iubeste produsele de calitate, asa ca nu ezita sa ii cumperi pulovere din casmir, esarfe din matase, ori bijuterii scumpe. In plus, femeia-Taur apreciaza si articolele de interior si s-ar bucura sa primeasca un cadou practic, precum: vesela, lenjerie de pat, ori covoare. Insa, o optiune sigura sunt dulciurile. Dat faptul ca nativii din aceasta zodie sunt gurmanzi, nu ai cum sa dai gres cu niste delicii culinare apetisante.

Cadouri pentru femeia Gemeni


Uneori poate fi destul de dificil sa alegi cadoul potrivit pentru femeia din zodia Gemeni, intrucat aceasta este destul de pretentioasa si imprevizibila. Asadar, alege sa ii daruiesti o carte interesanta, care sa-i stimuleze inteligenta si imaginatia. Insa, ia in calcul si bijuteriile elegante, in special inelele si bratarile.

Dat fiind faptul ca femeile din aceasta zodie sunt interesate de lumea informatiei, fiind la curent cu tot ce se intampla in lume, un laptop, ori un smartphone de calitate ar fi optiuni sigure.

Cadouri pentru femeia Rac


Nativa Rac este romantica si iubeste darurile care au o nota personala. Chiar si un buchet de trandafiri, cu o scrisoare scrisa de mana, ar putea sa o impresioneze pe femeia-Rac. Ea va fi incantata sa primeasca articole gasite prin anticariate, ori magazine cu bijuterii vechi. Deoarece este o fire creativa, un tricou personalizat o va incanta cu siguranta.

Insa, o calatorie in care natura se imbina cu romantismul, ar putea fi un cadou minunat pentru femeia Rac.

Cadouri pentru femeia Leu


La fel ca nativa din zodia Gemeni, femeia-Leu este extrem de pretențioasa si apreciaza cadourile de valoare. Asadar, o bijuterie luxoasa o va impresiona cu siguranta. Daca alegi sa ii oferi articole vestimentare, opteaza pentru cele de la branduri cunoscute. Nu vei da gres nici cu o intalnire romantica, la un restaurant de lux, ori o haina de blana. Femeia-Leu va aprecia, de asemenea, si articolele pentru casa, precum candelabrele, ori oglinzile.



Cadouri pentru femeia Fecioară


Fecioarele sunt femei care prefera sa primeasca obiecte care sunt practice. Asadar, ofera-i ceva care sa ii fie de folos: o cafetiera, ori un cuptor cu microunde i-ar atrage atentia.

Pentru ca nativa din aceasta zodie este preocupata de sanatate, cremele abrazive, sapunurile naturale, ori mastile de fata sunt alte cadouri inspirate. Ia in considerare si un abonament la un centru spa, unde sa se poata rasfata in voie.


Nu uita un lucru: Orice ii daruiesti, trebuie sa fie frumos impachetat. Fecioara tine cont de acest aspect, asa ca ia in considerare acest sfat, daca nu vrei sa dai gres cu un mic detaliu.

Cadouri pentru femeia Balanta


Femeia-Balanta este o fire echilibrata si foarte feminina. Pentru a ii darui un cadou de neuitat, opteaza pentru bijuterii si parfumuri scumpe. Sa nu alegi obiecte care sa aduca a kitch, pentru ca ea cunoaste valoarea produselor si vei face o impresie proasta. Pentru ca aceasta se ingrijeste foarte mult, cremele parfumate, ori fardurile de lux o vor bucura nespus.

Chiar si obiectele pentru casa sunt o alegere potrivita. Alege covorase din blanita alba, sfesnice elegante, ori vase din cristal, iar Balanta va fi foarte bucuroasa.

Cadouri pentru femeia Scorpion


Femeia-Scorpion este o aparitie misterioasa si feminina, care pune pret pe cadourile materiale. Pentru a o impresiona, ofera-i bijuterii cu pietre semipretioase, rochii elegante sau esarfe de matase. Aceasta opteaza pentru articolele in negru, rosu si violet, asa ca tine cont de acest aspect.

De asemenea, pentru a iesi din anonimat, biletele la teatru ori opera sunt o alta alegere excelenta.

Cadouri pentru femeia Sagetator


Nativa din zodia Sagetator apreciaza o companie vesela, asa ca o petrecere-surpriza ar fi pe placul sau. De asemenea, intrucat ea iubeste sa filozofeze si sa creeze, cartile unor filosofi renumiti, ori produsele hand-made pot fi cadouri perfecte.

Femeia-Sagetator apreciaza cel mai mult excursiile, iar o vacanta intr-un loc minunat, ar fi un dar memorabil pentru aceasta. Insa, ia in calcul si echipamentele de camping, precum incaltamintea pentru drumetii și rucsacurile.

Nu uita: Nativa Sagetator adora dulciurile, iar o cutie cu bomboane fine de ciocolata ar fi o alegere inspirata.

Cadouri pentru femeia Capricorn


Nativa din zodia Capricorn este o fire traditionalista si pragmatica, asa ca nu te astepta sa aprecieze cadourile care nu sunt practice. Prin urmare, uita de biletelele scrise de mana, ori serenade.

Aceasta va aprecia vazele cu modele traditionale, vasele din argint si portelan, dar si fetele de masa cu broderii.

Daca vrei sa ii oferi produse de infrumusetare, opteaza pentru produsele de calitate: rujuri, creme, ori parfumuri scumpe.


Cadouri pentru femeia Varsator


Nativa din zodia Varsator este o fire imprevizibila. Azi o vei vedea escaladand muntii, iar maine o vei gasi intr-un club cu prietenii. In plus, ea are un stil cosmopolit, iar cel mai bine este sa ii cunosti preocuparile, inainte de a ii lua un cadou.

Pentru ca o pasioneaza gadgeturile, ia-i un telefon nou, ori o tableta. Chiar si o bratara de fitness poate fi o alegere excelenta.


Femeia-Varsator prefera peisajul urban, unde agitatia este la ea acasa. Asa ca, o excursie intr-un oras european ar fi cadoul perfect pentru aceasta.

Cadouri pentru femeia Pesti


Peștii sunt romantici si visatori si pot fi sensibilizati cu daruri precum un buchet de flori de camp, o cutie cu bomboane, ori o cina romantica.

Femeile din aceasta zodie apreciaza lucrurile care le pun in valoare feminitatea, cum ar fi produsele de ingrijire personala. Deci, alege sa le oferi rochii elegante, accesorii, dar si diferite creme parfumate de corp.


De asemenea, aceste native sunt atrase de locurile cu apa, iar o plimbare cu un yaht, ori cateva zile petrecute intr-o pensiune pe malul unui rau pot fi cadouri de neuitat.

Daca vrei sa ii cumperi ceva de imbracat, alege articolele din materiale vaporoase si evita tot ce este extravagant.


Semnul zodiacal este un aspect foarte important, de care trebuie sa tii cont, atunci cand ai de facut un cadou. In felul acesta te asiguri ca darul tau este in concordanta cu trasaturile zodiei respective. Horoscopul ne influenteaza viata, asa ca micile atentii „astrale” te pot salva din situatiile limita, fiind daruri reusite. Ofera femeilor un lantisor cu un pandantiv corespunzator semnului lor zodiacal, ori pietre-semipretioase (in functie de horoscop), menite sa armonizeze energiile interioare.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadou

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadouri

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0