Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce vor femeile de la programele de training?

de Sunt Fericita la 2018-05-22
Ce vor femeile de la programele de training?
Femeile intre 25 si 40 de ani, care isi doresc sa devina independente emotional, psihologic si financiar, investesc, in medie, 70 de lei in traininguri online, potrivit unei analize realizate de femeiaindependenta.ro in randul clientelor portalului.


Femeiaindependenta.ro este o platforma de traininguri online si offline, dedicata femeilor preocupate sa se dezvolte personal si profesional.


„In primele sase luni de la lansarea proiectului femeiaindependenta.ro am vandut peste 170 de cursuri online, atat catre femei care locuiesc in tara, cat si catre romance din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Spania si Italia. Romancele din diaspora au achizitionat aproximativ 30% dintre toate cursurile online vandute in primele sase luni de activitate ale proiectului femeiaindependenta.ro. Experienta de pana acum ne-a aratat ca o femeie cumpara, in medie, doua cursuri, cu o valoare cumulata de 70 de lei”, declara Daniela Irimia, fondatoarea proiectului femeiaindependenta.ro.


Circa 60 de femei au participat la cele sase cursuri si ateliere de dezvoltare personala organizate de femeiaindependenta.ro in primele sase luni de functionare ale proiectului. „Multe dintre femeile participante la cursurile offline au ales, ulterior, sa ia parte si la niste sedinte individuale de consiliere. Acest lucru subliniaza, din punctul meu de vedere, ca femeile au nevoie sa fie ascultate, intelese si sprijinite in procesul lor de autocunoastere”, precizeaza Daniela Irimia.


Profilul femeilor care isi doresc sa devina independenta arata ca acestea au o educatie buna, sunt multumite, in general, de carierele lor si sunt interesate de evolutia personala.

 

Motive pentru care femeile aleg sa acceseze cursurile organizate de femeiaindependenta.ro

 

Femeile care aleg sa participe la cursurile si evenimentele organizate de femeindependenta.ro au mai multe motive:


- vor sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si relationare;

- isi doresc sa-si organizeze mai bine  timpul, ca sa gaseasca echilibrul intre viata personala si cea profesionala;

- vor sa isi creasca stima de sine si devina mai increzatoare, ca sa poata sa realizeze tot ceea ce isi propun;

- se simt in siguranta alaturi de alte femei;

- au nevoie sa fie motivate si inspirate autentic;

 

Planurile Danielei Irimia cu femeiaindependenta.ro


Daniela Irimia isi doreste sa organizeze evenimente destinate dezvoltarii femeilor la nivel national, nu doar in Bucuresti, asa cum s-a intamplat pana in prezent. „Pe langa extinderea evenimentelor la nivel national ne dorim ca, in perioada urmatoare, sa lansam mai multe cursuri online noi. Chiar avem in lucru doua cursuri online – unul de educatie financiara si unul de vanzari. Cele doua cursuri se adreseaza femeilor antreprenor sau freelancer. Pe de alta parte, in toamna ne dorim sa organizam, in Bucuresti, un eveniment pentru 50 de femei interesate de dezvoltarea personala. Evenimentul respectiv se va concentra in jurul unor subiecte precum educatie financiara, asertivitate si echilibrul intre cariera si familie”, mai spune Daniela Irimia.


Despre femeiaindependenta.ro


Femeiaindependenta.ro este un proiect educational si motivational pentru femei, lansat de Daniela Irimia in noiembrie 2017. Daniela Irimia este trainer, speaker, scriitor si antreprenor, cu o experienta de peste zece ani in business si dezvoltare personala.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre independenta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre online

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0