Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dragoste adevarata online: 6 sfaturi de la oamenii care au intalnit-o

de Viorica Ghinea la 2018-01-19
Dragoste adevarata online: 6 sfaturi de la oamenii care au intalnit-o
Cu siguranta i-ai invidiat si tu cel putin o data in viata pe cei care au reusit sa isi gaseasca sufletul pereche chiar pe internet. Daca te-ai intrebat ce au facut ei diferit fata de tine si de altii care nu isi pot gasi norocul in dragoste, afla ca este vorba despre anumite lucruri pretioase. Descopera mai jos ce fac diferit cei care au intalnit dragostea adevarata in mediul online!


Dragostea adevarata chiar exista daca…


1. … nu grabesti lucrurile.

Multi oameni si-au piedut rabdarea si isi doresc sa cunoasca dragostea adevarata imediat ce bat din palme. Dar adevarul este ca construirea unei relatii frumoase cere timp, cu atat mai mult daca este vorba despre mediul online. Tine minte ca nu ar trebui sa iesi la o intalnire cu oricine de pe internet, ci sa vorbesti mai mult cu aceea persoana inainte. Este important sa iti faci o parere despre ea pentru a te asigura ca prima voastra intalnire va mai fi urmata si de altele.


2. … iti pui pozele potrivite in mediul online.

Fotografiile pe care le postezi pe conturile de socializare si pe cele de pe site-urile de matrimoniale sunt primul indiciu pe care il oferi despre tine. Gandeste-te la modul in care vrei  sa fii perceputa. Nu posta niciodata poze in care esti imbracta sumar si machiata in exces. Cu siguranta nu vei atrage langa tine barbatul de care ai nevoie pentru o relatie serioasa.


3. … oferi informatii interesante la profil.

Un barbat care isi doreste o relatie serioasa, unul dispus sa te iubeasca si sa isi faca o familie va cauta o femeie echilibrata. Asadar, nu ezita sa spui cateva cuvinte despre hobby-urile tale. Asa iti va fi usor sa gasesti un partener care are aceleasi pasiuni ca tine.


4. … preiei initiativa.

Stii cate relatii s-au incheiat inainte de a incepe doar pentru ca niciunul dintre cei doi nu indraznea sa preia controlul? Iti spunem noi: nenumarate! Asa cum te intrebi tu de ce nu iti scrie, la fel se poate gandi si el. Prin urmare, nu iti irosi timpul asteptand daca chiar il placi si consideri ca va potriviti. S-ar putea ca tocmai el sa fie dragostea ta adevarata si sa irosesti sansa din cauza orgoliului.


5. … nu iti este teama sa pui intrebari.

Oamenii care si-au gasit deja dragtostea adevarata marturisesc ca s-au interesat mult pana sa se asigure ca au alaturi de ei partenerul potrivit. Astfel nu vei avea parte de surprize neplacute mai tarziu. Pana la urma, sunt multi barbati care ies la intalniri desi sunt deja implicati intr-o relatie cu o alta femeie. Este bine sa iti dai seama daca acesta intimpina cu o retinere aceasta intrebare.


6. … nu disperi daca lucrurile nu ies asa cum iti doresti.

Nu fi dezamagita daca barbatul cu care te-ai intalnit nu s-a dovedit a fi ceea ce parea initial. Iti irosesti timpul si energia daca acorzi prea multa importanta acestui eveniment. Cu siguranta vor fi nenumarate ocazii ca sa intalnesti pe cineva interesant, care se va dovedi in timp dragostea adevarata.


Urmeaza aceste sfaturi si dorinta de a intalni dragostea adevarata chiar ti se poate indeplini. Mediul online reprezinta o buna modalitate de a cunoaste oameni noi, asa ca nu ar trebui sa iti pierzi speranta ca undeva, in fata unui monitor, se afla alesul inimii tale.



Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie serioasa

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0