Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai eficiente metode de albire a dintilor

de Rebeca Roman la 2020-11-03
Cele mai eficiente metode de albire a dintilor
Albirea dintilor nu mai este rezervata doar starurilor de cinema si vedetelor din show-business. Chiar daca procedurile stomatologice sunt costisitoare, albirea dintilor se poate realiza, la fel de eficient, prin metode la indemana tuturor.


Pe masura ce conceptia noastra despre frumusete a evoluat si a trecut prin diverse schimbari, dantura alba si puternica a fost asociata din ce in ce mai mult cu sanatatea, atractivitatea fizica si farmecul personal. Zambetul este primul element care ne atrage catre o anumita persoana, de aceea este atat de important sa il intretinem.

Industria cosmetica lanseaza, in fiecare sezon, tot mai multe produse destinate unui zambet stralucitor, de la benzi si creioane pentru albire, pana la kit-uri care imita procedura profesionala, realizata in cabinetele de stomatologie.

Albirea prin metode naturale nu este noua, insa eficienta sa continua sa uimeasca. Aceste metode determina indepartarea petelor provocate de tutun si cafea, previn decolorarile neuniforme si redau stralucirea smaltului.

Principalul aspect de care trebuie sa tinem cont este faptul ca niciuna din aceste metode naturale nu prezinta efectele secundare si riscurile asociate cu produsele chimice pentru albire. Albirea naturala este simpla, accesibila, nedureroasa si eficienta.

Iata cele mai eficiente metode de albire naturala a dintilor:

1. Bicarbonatul de sodiu - Inclus, in mod frecvent, in compozitia produselor pentru albire, bicarbonatul are acelasi efect folosit in starea sa naturala. Aplicati bicarbonat pe o periuta de dinti si periati usor dintii. Are un efect usor abraziv, dar si remineralizant.

2. Capsune - Profitati de sezonul capsunelor si pentru a va albi dantura. Acizii continuti de acestea combat placa bacteriana si elimina petele. Puteti folosi direct felii de capsune, sau puteti combina bicarbonatul de sodiu cu o capsuna zdrobita.

3. Coaja de citrice - Decojiti o lamaie sau o portocala. Frecati dintii usor, cu partea alba (interioara) a cojilor de citrice. Acestea contribuie la lustruirea smaltului si indepartarea petelor.

4. Suc de lamaie - este renumit pentru efectul sau de inalbire. Aplicati pe dinti o pasta formata din sare si suc de lamaie. Periati si clatiti. A ne se folosi prea des, poate avea un efect iritant asupra gingiilor.

5. Menta - are proprietati antibacteriene puternice, de aceea se recomanda in combaterea placii bacteriene si a respiratiei neplacute. Clatirea gurii, in fiecare zi, cu ceai concentrat de menta, previne patarea dintilor si impiedica depunerile inestetice.

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.47 din 5 - 16 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cosmetica naturala

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0