Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Frumusete naturala: 7 beneficii ale trandafirilor

Frumusete naturala: 7 beneficii ale trandafirilor
de la 2016-05-26
Frumusete naturala: 7 beneficii ale trandafirilor

Sfarsitul primaverii inseamna inceputul sezonului trandafirilor. Dar aceste flori regale pot oferi mai mult decat frumusete si parfum. Petalele de trandafir sunt un ingredient redutabil in cosmetica naturala.


Petalele de trandafir au fost folosite pentru frumusetea feminina din cele mai vechi timpuri. In Grecia Antica si in Imperiul Roman, aristocratii isi parfumau baile cu petale parfumate. Insa trandafirul este mai mult decat un ingredient parfumant.

Cercetarile moderne au confirmat utilizarea tradionala a acestei flori de vara pentru ingrjirea pielii. Cu proprietati hidratante, antirid si tonifiante, trandafirul are avantajul de a fi o alternativa naturala si usor de utilizat la substantele active obtinute chimic.

Trandafirul poate fi utilizat in diverse forme, de la petalele in stare bruta pana la uleiul esential de trandafiri, apa de trandafiri si uleiul de trandafiri. Petalele proaspete pot fi incluse in masti pentru ten sau pot fi macerate in apa la temperatura camerei, pentru obtinerea unei lotiuni tonice.

Uleiul de trandafir se obtine prin macerarea florilor in ulei purtator. Acest ulei poate fi de masline, de migdale sau de caise.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Culegere pentru invatarea limbii engleze - Fise de lucru practice Clasele 0-IV


Aceasta metoda revolutionara ii permite copilului dvs sa invete la perfectie limba engleza Apelati la aceasta metoda si bucurati-va in scurt timp de progresele spectaculoase ale copilului dvs • fixare profunda a informatiilor • vocabular bogat • exprimare corecta si eleganta exact ca a unui vorbitor nativ de engleza ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Uleiul esential de roze este unul din cele mai scumpe uleiuri din lume, insa are si cele mai puternice proprietati antirid.

Indiferent de forma pe care o alegeti, veti beneficia de aceleasi proprietati miraculoase ale trandafirului:

1. Antibacterian - uleiul de trandafir este recomandat in tratarea acneei si a cicatricilor post-acneice. Aplicati-l ca atare sau adaugati cateva picaturi la crema obisnuita.

2. Anti-inflamator - Apa de trandafiri poate fi cea mai buna solutie pentru arsurile solare, rani minore, umflaturi si roseata tenului.

3. Antioxidant - Vitamina C continuta de petalele de trandafiri protejeaza tenul de ultraviolete si previne degenerarea celulelor. Apa de trandafiri naturala previne arsurile solare.

4. Hidratant - Uleiul de trandafir are o afinitate deosebita pentru pielea sensibila, matura, uscata.

5. Tonifiant - Trandafirul are calitatea de a fi, in acelasi timp, astringent si hidratant. Micsoreaza porii si calmeaza tenul gras, fara a provoca o uscare excesiva.

6. Antirid - uleiul esential de transafir si apa de trandafiri sunt elementele-cheie ale ingrijirii antirid. Previn formarea ridurilor timpurii si contribuie la indepartarea celor deja formate.

7. Relaxant - Frumusetea tenului este strans legata de psihic: muschii tensionati inseamna riduri timpurii. Parfumul trandafirilor are un efect profund relaxant, chiar antidepresiv, de aceea sunt recomandate masajele faciale pe baza de ulei de trandafir.

Foto: pixabay.com


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trandafiri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea tenului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de trandafir

Spune-ne opinia ta despre "Frumusete naturala: 7 beneficii ale trandafirilor"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


6 - 3 =

Cele mai citite articole

De multe ori, fara sa ne dam seama, facem cateva activitati in bucatarie care ne-ar putea afecta ...
Vitamina A, cunoscuta si sub numele de retinol, reprezinta un nutrient foarte important pentru ...
Kilogramele in plus iti dau batai de cap? Incerci sa slabesti, insa nu reusesti? Atunci inseamna ca ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0