Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Chiar trebuie sa faci un copil? A devenit obligatoriu?

de Sunt Fericita la 2015-10-16
Chiar trebuie sa faci un copil? A devenit obligatoriu?
Nu! Desigur ca nu. Nu a spus nimeni ca este obligatoriu. Presiunea sociala reprezinta cea mai mare prostie pe lumea asta.


Nevoia constanta de a fi in rand cu ceilalti, de a nu iesi din tipare, este de fapt o mare teama. Si trebuie sa o invingem pentru ca este groaznic sentimentul ca trebuie sa fii aliniat in rand cu toti oamenii cu care poate ca nu impartasesti aceleasi idei si valori, principii si teorii.

Daca ei se imbraca frumos la petrecerea de sfarsit de an, nu inseamna ca trebuie si tu sa te dai peste cap si sa iti faci bugetul flenduri, cumparandu-ti costum si pantofi noi. Fiecare face cum doreste. Trebuie sa fim liberi, sa judecam mai putin.

Asa e si treaba cu odraslele. Unii isi doresc foarte mult sa aiba un copil. Altii vor mai multi. Si altii nu vor deloc. Unii nu pot avea. Altii pot avea dar nu isi doresc. Mai sunt si oamenii care pot avea dar nu au indraznit pana acum, nu au avut timp, nu au pus copilul pe primul loc, au asteptat sa faca bani, sa se imbogateasca, sa isi vada cariera pornita pe drumul cel bun.

Mai sunt si oameni care nu au gasit partenerul potrivit.

Nu judecam pe nimeni. Sa intelegem ca fiecare isi traieste viata. Sa invatam sa nu mai punem oamenii la colt pentru ca la varsta de 35 de ani inca mai vor sa isi cumpere 10 perechi de pantofi pe an, doar fiindca asa li s-a trasnit lor. Nu au copii!

Unii au pisici. Altii au caini. Unii nu au de niciunele. Si nu conteaza pentru ca nu trebuie sa ii imboldim sa creasca nivelul natalitatii daca nu isi doresc sau nu sunt pregatiti sa faca copii. Sa nu mai judecam. Sa traim liberi, fiecare asa cum stie mai bine si sa ii lasam si pe cei de langa noi sa faca acelasi lucru.

sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.63 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0