Ingrediente:
- 12 ficatei,
- 6 clatite,
- 2 catei de usturoi,
- 3 linguri cu unt,
- 1 ceapa mica,
- cascaval ras,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se spala si se usuca bine ficateii intr-un prosop. Se toaca marunt ceapa si usturoiul, se pun la calit in unt timp de 1-2 minute, intr-o cratita cu suprafata mica. Se adauga ficatul si se inabusa impreuna, amestecand din cand in cand, pana s-au patruns bine.
Se ia cratita de pe foc, se adauga sare si piper dupa gust. Se umple fiecare clatita cu cate doi ficatei si sos din cratita, se presara cascaval ras, se pun clatitele pe o tava unsa cu ulei si se tin 5 minute in cuptorul incins. Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!