Ingrediente:
- 12 ficatei,
- 6 clatite,
- 2 catei de usturoi,
- 3 linguri cu unt,
- 1 ceapa mica,
- cascaval ras,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se spala si se usuca bine ficateii intr-un prosop. Se toaca marunt ceapa si usturoiul, se pun la calit in unt timp de 1-2 minute, intr-o cratita cu suprafata mica. Se adauga ficatul si se inabusa impreuna, amestecand din cand in cand, pana s-au patruns bine.
Se ia cratita de pe foc, se adauga sare si piper dupa gust. Se umple fiecare clatita cu cate doi ficatei si sos din cratita, se presara cascaval ras, se pun clatitele pe o tava unsa cu ulei si se tin 5 minute in cuptorul incins. Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!