Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Culegeri BAC 2024: Teste si subiecte rezolvate pentru nota 10

de Alina Ilie la 2024-03-19
Culegeri BAC 2024: Teste si subiecte rezolvate pentru nota 10
Doriti pentru copilul dvs. un ajutor competent in pregatirea din vreme a examenului de bacalaureat? Gasiti mai jos lista completa a culegerilor votate de catre profesori si elevi, ca avand cea mai mare rata de succes! Asigura recapitularea, intelegerea si fixarea notiunilor necesare pentru reusita la examenul de bacalaureat. Pentru ca intotdeauna exemplul practic si exercitiul sustinut au facut casa buna cu performanta!


Familiarizarea cu subiectele BAC este foarte importanta. Aveti certitudinea ca liceanul dvs. preferat va putea sa parcurga subiectele tipizate si sa isi corecteze apoi rezolvarile, facand paralela cu raspunsurile unor profesori cu experienta. 
 
Atentie! Notele la probele obligatorii pot ridica semnificativ media de la bacalaureat! Aceasta din urma va influenta intreg viitorul profesional al copilului dvs.! 
 
Va rugam sa analizati oferta de mai jos si sa alegeti cele mai potrivite editii pentru dvs. si copilul dvs.! 
 

60 de Teste REZOLVATE la matematica

 
Instrumentul eficient de fixare corecta a materiei in sprijinul reusitei maxime la examenul de bacalaureat
 
Culegerea de teste la matematica pentru reusita la Bacalaureat (specializarile M1 matematica-informatica, M2 stiinte ale naturii si M2 tehnologic) contine 60 de teste REZOLVATE, concepute dupa modelul celor date la examenul de bacalaureat. Fiecare test cuprinde 3 subiecte, fiecare avand structura fixa si fiind notat cu 30 de puncte (10 puncte se acorda din oficiu):
 
1. SUBIECTUL I cu 6 exercitii
2. SUBIECTUL al II-lea cu 2 exercitii 
3. SUBIECTUL al III-lea cu 2 exercitii.
 
Subiectele bac din lucrare respecta programa in vigoare, corespunzatoare filierei teoretice, profil real, specializarile M1 si M2. Testele special alcatuite urmaresc:
- Recapitularea si fixarea materiei pentru examen, conform programei, pe specializari (M1 si M2)
 
- Recunoasterea anumitor tipuri de exercitii si asocierea lor rapida cu mecanismul de rezolvare (familiarizarea cu tipologia subiectelor de bac)
 
- Exersarea unei viteze de rezolvare optime pentru incadrarea in timpul util de examen
 
- Evitarea unor timpi morti in timpul examenului, a emotiilor distructive aducatoare de esec
 
- Antrenamentul specific pe probleme similare celor ce se regasesc pe foile de examen pentru cresterea increderii si consolidarea atitudinii de invingator!
 

Eseuri elaborate pentru reusita la Bacalaureat – profil umanist si real

 
Cu ajutorul acestui ghid de nota 10 orice eseu poate fi realizat usor si bine! 
 
Culegerea de eseuri elaborate aduce acum un plus de valoare si metoda in pregatirea si sustinerea examenului oral si scris la limba romana!
- Este alcatuita de catre un colectiv de profesori de limba romana experimentati, orientati catre nevoile elevilor, care cunosc dificultatile pe care acestia le intampina.
 
- Fiecare eseu beneficiaza de un plan, o structura fixa usor de urmarit de catre elev, care-l ajuta in structurarea propriei gandiri si elaborarea de idei coerente pentru redactarea propriului eseu.
 
- Fiecare opera literara studiata la clasa sau ceruta in programa beneficiaza de 1 pana la 3 eseuri, astfel incat elevului sa-i fie usor sa inteleaga si sa poata alcatui propria sa varianta de eseu.
 
- Lucrarea contine fise de prezentare bibliografica a autorilor, precum si fise de prezentare a fiecarui curent literar.
 
- In functie de cerintele profilului sunt prezentate modele de eseuri specifice fiecarui gen literar.
 
Oferiti-i copilului sansa de a realiza un eseu exceptional si a trece cu bine examenul de bacalaureat! Click aici >>
 

50 de teste rezolvate la limba si literatura romana - bacalaureat proba orala  

 
Lucrarea pe care v-o propunem acum contine 50 de teste REZOLVATE care ajuta elevul sa faca fata cu brio probei orale de limba si literatura romana!
 
Testele respecta tipologia subiectelor bac romana propuse de MEN pentru proba orala de limba si literatura romana, precum si programele specifice pentru examen, valabile pentru sesiunea. 
 
Cele 50 de teste prezente in lucrare ofera prilejul exersarii etapelor care asigura trecerea cu bine a probei:
- etapa intelegerii cerintei 
- etapa selectarii informatiilor necesare rezolvarii cerintei
- etapa de organizare a raspunsului
- etapa expunerii/sustinerii/argumentarii raspunsului.
Parcurgerea si rezolvarea celor 50 de teste asigura reusita la BAC a elevilor care au terminat clasa a XII-a. In consecinta...
 
Comandati acum pentru copilul dvs culegerea BACALAUREAT – PROBA ORALA. Teste REZOLVATE la Limba si Literatura romana! Asigurati-i toate conditiile necesare promovarii probei orale de competente lingvistice! 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0