Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti maresti semnificativ viteza de citire!

Cum iti maresti semnificativ viteza de citire!
Citim pentru ca reprezinta una dintre acele activitati care ne imbogatesc in mod clar, fara exceptii si fara dubii! Ne imbogatim cand acumulam informatii valoroase pentru ca o simpla informatie poate face cate o suta de salarii.



Pentru cei care cauta sa citeasca si nu au niciodata timp destul, o solutie ideala este ghidul practic "Citirea rapida - Tehnici si strategii. Cum sa iti maresti semnificativ viteza de citire".
Ghidul te ajuta sa iti testezi viteza de citire si intelegere a unui text. Iti ofera informatiile esentiale pentru a-ti controla miscarile ochilor si pentru a-ti mari viteza de citire si intelegere. Astfel, tu poti sa te asiguri ca nu mai ramai niciodata in urma cu cititul. Poate va fi cazul sa te ingrijorezi ca citesti mai repede decat poti sa iti cumperi carti!
Interesant de retinut este faptul ca ghidul iti ofera informatii cu privire la conditiile externe si interne care iti influenteaza viteza de citire si care te ajuta sa iti ghidezi privirea. Discutam despre o tehnica de citire rapida, o tehnica pe care foarte putini oameni o cunosc.
Pentru multi, pasii de urmat pentru a dezvolta memoria fotografica sunt unii necunoscuti si aici se pierde foarte mult timp. Am putea sa descoperim informatii valoroase cu viteza uimitoare, daca am intelege cum sa procedam, cum sa facem ca un text lung sa fie rezumat in idei principale, in cuvinte cheie de retinut. Practic, extragi esenta unui text, fara sa pierzi niciun pic de timp. Si timpul costa multi bani. Acest lucru nu mai este necesar sa va fie reamintit. Nu avem timp la dispozitie pentru nimic decat pentru acele sarcini prioritare. Si de multe ori, cititul nu mai are loc pe lista noastra to-do!
De aceea va recomandam sa consultati ghidul de fata, pentru ca va ofera pasii eentiali pentru a va dezvolta memoria fotogafica si pentru a va dezvolta abilitatile de a sumariza si de a parcurge un text mult mai rapid decat pana acum!
Nu in ultimul rand, ghidul "Citirea rapida" iti pune la dispozitie toate informatiile cu privire la mind map-uri, acele harti mentale care reprezinta o noua dimensiune in citire si luarea de notite.
Aflati mai multe informatii referitoare la tehnicile de citire rapide chiar aici, in ghidul "Citirea rapida">>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0