Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa ai un par vizibil mai sanatos

de Camelia Diaconu la 2020-09-30
Cum sa ai un par vizibil mai sanatos
Cu totii ne dorim un par frumos, bogat si plin de vitalitate, insa, din pacate, uneori din cauza factorilor externi cu care parul intra in contact direct, acesta are de suferit. Principalele cauza ale unui par deshidratat, fragil si afectat sunt alimentatia, stresul, razele puternice ale soarelui, dar si alte afectiuni cu care organismul se confrunta. Dar, exista solutii care te pot ajuta sa ai un par frumos si sanatos. Descopera cateva dintre ele!


Incearca produse de ingrijire dedicate tipului tau de par. Produsele de ingrijire au un rol foarte important pentru sanatatea scalpului si a firelor de par. In primul rand, cel mai important aspect este acela ca trebuie sa iti alegi produsele precum samponul si balsamul de par anti-cadere, pentru a te asigura ca ii oferi timp scalpului tau sa se regenereze. In rutina ta zilnica de ingrijire trebuie sa incluzi si un tonic pentru par, mai exact fiole de tratament care pot contine cafeina ori proteine din grau. 
 
Fa-ti tratamente acasa. Parul subtire are nevoie de o atentie speciala, mai exact de tratamente si masti regeneratoare. Cele mai bune masti, care ofera rezultate vizibile in scurt timp sunt pe baza de uleiuri si anume: ulei de cocos, argan, masline, jojoba, ricin, etc. Iti poti face masti si pe care sa le lasi sa actioneze o perioada mai scurta de timp, aproximativ o ora, din galbenus de ou, care este bogat in vitamine si minerale si uleiul care iti este pe plac.
 
Fa-ti tratamente si la salon. Tratamentele care au un rezultat pe termen lung trebuie facute de o persoana specializata cu ajutorul produselor potrivite. Tocmai din acest motiv, este indicat ca, la o anumita perioada de timp sa mergi intr-un salon pentru a-ti face un tratament anti-cadere profesional eficient. 
 
Vitaminizeaza-ti organismul. Felul in care te simti la interior, are un impact urias catre aspectul exterior. Este valabil si in cazul parului, care este afectat atunci cand corpul nu are vitaminele si mineralele de care are nevoie pentru a functiona normal. Alimentatia te poate ajuta sa ai un par vizibil sanatos, mai ales ca exista itamine speciale care iti hranesc si intaresc firul de par. Produsele le poti gasi in orice farmacie, dar si la recomandarea medicului specialist. Incearca si suplimentele alimentare care contin vitaminele A, C, D, E, zinc, fier, biotina, toate au un efect benefic pentru parul tau.
 
Imbunatateste-ti alimentatia. Legumele si fructele sunt cele mai bogate alimente in calciu, vitamina A, C si fier. Poti incerca diete sanatoase cu salate, care sa contina spanac, broccoli, ceapa, etc. De asemenea, pestele este bogat in vitamina B12 si fier, lactatele, cerealele integrale, nucile, migdalele, toate trebuie sa faca parte din alimentatia ta zilnica pentru a te asigura ca vei avea o podoaba capilara frumoasa. Nu uita nici de consumul de lichide, care este esential pentru hidratare. Consuma in medie 2 litri de lichide pe zi pentru a avea corpul in permanenta hidratat.
 
Tot pentru sanatatea parului, evita sa folosesti foarte des placa de indreptat parul ori alte accesorii, care pot dauna firului de par. Folosite in exces, acestea pot subtia firul de par si in timp, il pot deteriora considerabil. Atunci cand este necesar sa le folosesti nu uita de produsele de protecti, care sa creeze o bariera intre temperatura ridicata a produselor si firul de par. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.56 din 5 - 18 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0