O podoaba capilara sanatoasa se vede de la o posta. Se vede ca firul de par este hranit corect, ca are vitalitate si straluceste cu adevarat.
Dar ce sa facem pentru un astfel de par de invidiat?
Cateva secrete pe care puteti sa le notati pentru a vi le aminti:
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport
Lucrarea tiparita "Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport" este rodul unei experiente deosebite de aproape 25 de ani la catedra pe terenul sau in sala de sport la antrenament ca manager scolar profesor metodist expert formator in cadrul proiectului CRED sau diriginte a dlui profesor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
1. Mananca sanatos pentru ca alimentatia este de baza chiar si pentru sanatatea parului.
2. Bea multa apa ca sa iti pastrezi parul sanatos
3. Clateste parul cu otet si apoi cu apa, in loc de balsam, pentru a-i da o mica pauza de odihna. Daca iti imaginezi ca balsamul tau chiar este natural, te inseli. Poate contine unt de shea si chiar extract de afine, dar nu se poate sa nu cntina si chimicale.
Asa ca da-i parului tau o mica pauza. Din cand in cand, in loc de balsam, foloseste otet, care este mult mai sanatos. Nu folosi otet daca ai iritatii pe scalp si clateste la final in profunzime.
4. Alege o perie buna pentru parul tau. Iti recomand o perie de bambus pentru ca se spune ca nu rupe firul de par si ajuta la circulatia sangelui la nivelul foliculilor capilari.
5. Din cand in cand, pune cateva picaturi de ulei de masline sau ulei de cocos pe varfurile firelor de par, pentru a le reda stralucirea.
Nu mai punem la socoteala faptul ca aceste doua uleiuri, de masline si de cocos, ajuta si la prevenirea despicarii firului de par.
6. Bea ceaiuri in loc de cafea. Nu spune nimeni sa elimini cafeaua din alimentatie, dar trebuie sa stii ca excesul tinde sa scoata apa din organism. Transpiri mai mult iar firul de par se deschidrateaza si el. Ajuta-l cu niste ceai, din cand in cand.
Datorita substantelor active pe care le contin (ulei volatil, vitamina C, minerale), frunzele de nuc ajuta la tratarea unui numar mare de afectiuni. Iata care sunt beneficiile pentru sanatate ale ceaiului din frunze de nuc!
Sursa foto: www.StockPhoto.com
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.96
din 5
- 14 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!