Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa schimbi fata bucatariei tale cu ajutorul dulapurilor

de Sunt Fericita la 2017-09-28
Cum sa schimbi fata bucatariei tale cu ajutorul dulapurilor
Dulapurile reprezinta unele dintre cele mai importante piese de mobilier dintr-o bucatarie, asa ca daca vrei ca spatiul in care gatesti si mananci sa arate fantastic, acorda-le atentia cuvenita.


In functie de bugetul pe care il ai disponibil, poti sa-ti faci niste dulapuri pe comanda sau poti sa le cumperi direct dintr-un magazin de mobila. Indiferent de alegerea ta, important este ca ele sa se potriveasca perfect atat cu celelalte piese de mobilier, cat si cu stilul architectural din bucatarie. Afla, in continuare, cateva idei care te vor ajuta sa schimbi fata bucatariei tale cu ajutorul dulapurilor.


Foloseste extremitatile


Daca nu ai foarte multi bani pe care sa-i investesti, o varianta foarte buna ar fi sa-ti cumperi doua sau patru dulapuri identice si sa le montezi la intrarea si la iesirea din bucatarie. Astfel, dulapurile te vor ajuta sa creezi o senzatie de simetrie si, de asemenea, iti vor pune mai bine in valoare celelalte obiecte de mobilier din bucatarie.


Umple toate spatiile


In cazul in care in bucataria casei tale exista multe spatii nefolosite, cateva dulapuri moderne si modulare ar putea rezolva acest aspect. De asemenea, dulapurile nu doar ca vor contribui la folosirea eficienta a spatiilor din bucataria ta, dar vor genera si locuri suplimentare de depozitare, pe care le poti folosi ca sa-ti pastrezi cartile de bucate, vesela sau fetele de masa.


Alege un aspect traditional


Daca vrei sa dai un aer traditional bucatariei tale, alege sa cumperi niste dulapuri albe, cu diverse forme si dimensiuni, dar care sa aiba picioare inalte, frumos sculptate. In varianta in care bucataria ta contine foarte multe obiecte moderne de mobilier, indicat ar fi ca dulapurile sa aiba un design simplu, bogat in linii si unghiuri drepte.


Adauga putina culoare


Completeaza dulapurile pe care le ai deja in bucatarie cu niste extensii de alta culoare. De exemplu, daca dulapurile sunt colorate intr-o nuanta neutra, ai putea alege ca extensiile sa fie mov sau portocaliu intens. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti lasi imaginatia libera si sa-ti pui ideile in practica! Astfel de extensii nu doar ca aduc mai multa energie in incapere, dar iti ofera si o solutie suplimentara pentru depozitare.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0