Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta oloproteica e o dietoterapie care da rezultate

de Sunt Fericita la 2020-01-13
Dieta oloproteica e o dietoterapie care da rezultate
Dieta oloproteica se numara printre cele mai cautate programe de slabit ale anului 2019 din Romania. Iata ce trebuie sa stii despre aceasta.


Dieta oloproteica reprezinta un regim alimentar care promite ca te va ajuta sa scapi de kilogramele in plus in doar 21 de zile. Aceasta dieta a fost conceputa de un medic italian numit Giuseppe Castaldo. Acesta este medic specialist in medicina interna, gastroenterologie si nutritie.
 
Dieta oloproteica promite ca te va ajuta sa reduci depozitele de grasime din zona abdomenului si a coapselor. In plus, conform celor care au conceput dieta, acesta duce la remodelarea siluetei si la imbunatatirea circulatiei sangelui la nivelul membrelor inferioare.
 
Dieta oloproteica este, de fapt, o dieta cu o tendinta de nutritie proteica si ketogenica.
 
Principiul de functionare este inducerea cetozei bazate pe mese substitutive realizate prin preparate proteice si fibre, suplimente minerale si vitamine. Este o dieta de slabit foarte potrivita pentru persoanele obeze 
 
Dieta oloproteica reprezinta o terapie prin care se doreste pierderea vizibila in greutate fara infometare, fiind avantajoasa si din punctul de vedere al perioadei in care trebuie respectata, durand doar 21 de zile.
 
Aceasta asigura o pierdere in greutate relativ rapida si semnificativa, efectuata in principal prin scaderea masei de grasime.
 
Una dintre principalele probleme cu care ne confruntam la nivel global este ca majoritatea alimentelor au un continut ridicat de zahar si carbohidrati. Consumate in exces, nu doar ca favorizeaza surplusul de grasime, ci creeaza dependenta, fiind atat de dificil sa renuntam definitiv la ele. Dietoterapia oloproteica isi propune sa rezolve aceasta problema, reusind chiar din primele trei zile ale regimului sa reduca total nevoia ta de a manca alimente dulci. Iar acesta este primul motiv pentru care dietoterapia actioneaza rapid si simplu, aducand rezultate spectaculoase pacientilor. Este benefica mai ales celor care sufera de diabet tip 2.
 
Cum arata un meniu din dieta oloproteica 
Mic dejun: shake pe baza de proteine din zer
Gustare: shake cu fibre minerale si vitamine
Pranz: carne slaba (vita, pui, curcan, miel) + legume  (salata, spanac, broccoli, fenicul, telina) 
Gustare: shake cu fibre minerale si vitamine
Cina: shake pe baza de proteine din zer
 
In timpul dietei oloproteice nu ai voie sa consumi:
  • paine;
  • paste;
  • cartofi, rosii, morcovi, fasole, naut, mazare, linte;
  • fructe;
  • produse lactate (orice tip de branza sau crema de branza);
  • sucuri;
  • alcool;
  • bauturi si siropuri carbogazoase;
  • dulciuri de orice fel.
 
Dieta oloproteica ofera rezultate mult mai bine daca in timp ce o respectati va mariti si numarul de pasi pe care il faceti zilnic pe jos. Intensificarea moderata a activitatii fizice va fi de un real ajutor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0