Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti vegetarian si mai mult te ingrasi decat sa slabesti? Iata unde gresesti...

de Sunt Fericita la 2015-04-27
Esti vegetarian si mai mult te ingrasi decat sa slabesti? Iata unde gresesti...
Se intampla foarte des, de ce sa nu recunoastem. Am devenit vegetarieni si in loc sa dam jos din kilograme, mai mult punem pe noi. De ce si cum se remediaza aceasta situatie?


In primul rand trebuie sa notezi timp de 2-3 zile, absolut tot ce mananci, de la acel mic fursec si pana la cele 7 felii de paine cu dulceata sau zacusca :))

Stii tu... ca sa tina de foame! Nu de alta, dar daca nu mai mananci carne, oua si branza, foamea incepe sa iti cam dea tarcoale. Si de multe ori o aprinzi singura, gandindu-te ca daca esti vegetarian, trebuie sa suplimentezi cu ceva fainos, care sa iti dea senzatia de satietate.

Atentie la faptul ca iti poti auto-induce senzatia de satietate si cu ajutorul unui iaurt slab, daca esti lacto-vegetarian. Iaurtul este exceptional de satios.

Mai mult, cateva stafide, 2-3 smochine si 2-3 migdale pot tine de foame la fel de bine precum tine o friptura! Si asta pentru ca nu doar in carne si in branza se regasesc minerale esentiale pentru organism.

Atentie si la faptul ca vegetarienii mai pot consuma, pe langa fructe si legume, si seminte, nuci, alune, cereale integrale, orez brun si nu numai. Acestea te ajuta sa iti pastrezi silueta intacta sau chiar sa slabesti.

Cateva sfaturi utile pentru vegetarieni:

- nu va lasati induse in eroare de faptul ca daca nu mai consumati carne si branza, automat veti slabi! Dimpotriva, puteti sa va ingrasati, mai ales daca veti inlocui proteinele cu carbohidrati sau cu glucide.

Deseori te gandesti ca in loc de ciorba cu carne de la amiaza, ai putea sa mananci o supa de taitei. Alegere gresita pentru ca o sa te ingrasi daca tot consumi acest pranz de prea multe ori pe lunga. In loc de taitei poti sa alegi supa de legume, supa cu orez in ea sau alte combinatii mai usoare pentru stomac si pentru silueta.

- nu combinati aiurea alimentele. Dupa proteine, organismul are nevoie de 3 ore de pauza, pentru a digera totul. Daca ati combinat proteine cu carbohidrati, organismul are nevoie de 4 ore de pauza. Daca ati consumat doar carbohidrati, aveti nevoie de 2 ore de pauza. Orice faceti, nu consumati alimentele in combinatii care va fac mai mult rau decat bine.

Tineti minte ca cele mai bune mese sunt cele disociate: doar proteine, doar carbihidrati sau legume cu proteine, legume cu carbohidrati.

precum: salata cu orez, orez cu legume, cartofi copti cu legume, puree de legume cu salata, salata cu ou fiert, salata cu ciuperci samd.

sursa foto: StockPhoto.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 34 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0