Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei pentru pachetelul scolar al celor mici

de Ana-Maria Tudor la 2015-02-26
Idei pentru pachetelul scolar al celor mici
Tinand cont de faptul ca micutii nostri petrec jumatate de zi la scoala, pachetelul pe care il punem zilnic in ghiozdan trebuie sa fie pregatit cu atentie.


De multe ori nu avem atat de mult timp precum ne-am dori, pentru a ne asigura ca cei mici mananca doar mancare facuta in casa, gatita cu atentie, iar asta ne impinge in capcana parintilor moderni: le dam bani sa isi cumpere zilnic ce isi doresc sa manance la scoala.

Daca faceti asta, va recomandam sa va opriti si sa analizati. Incercati sa preparati alimente rapide si sanatoase, pe care cei mici sa le poata consuma usor la scoala, sa le dea energie si sa le mentina atentia si concentrarea la ore.

Puteti alege intre sandvis cu branzeturi si legume, sandvis cu piept de pui sau curcan si legume, sandvis cu somone fume si salata verde. Incercati sa alternati produsele pe care le folositi pentru pachetul scolar, astfel incat cel mic sa nu se plictiseasca de ele, ori sa aiba vreo reactie alergica dupa o perioada indelungata. Atentie insa! Pentru prepararea sandvis-urilor alegeti intotdeauna painea integrala, de o calitate superioara, in detrimentul painii albe, afanate!

O alta sugestie pentru parintii care se gandesc in fiecare zi ce sa mai puna in ghiozdanul copilului se refera la fructe - un mar si o banana pe zi reprezinta gustarea sanatoasa si hranitoare ideala pentru orice elev. De asemenea, puteti pune intr-o caserola bucatele de morcov, ardei gras sau castraveti, care sunt pline de vitamine si furnizeaza energie micutilor.

Iaurt cu fructe, cereale sau tartine cu felii de ou fiert reprezinta de asemenea o idee buna pentru pachetelul scolar al celor mici.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0