Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proprietatile musetelului pentru par, ten si piele

de Camelia Diaconu la 2019-09-09
Proprietatile musetelului pentru par, ten si piele
Cunoscut de sute de ani si folosit inca din cele mai vechi timpuri datorita proprietatilor medicinale excelente, musetelul aduce o serie de beneficii sanatatii organismului. Afla care sunt cele mai importante proprietati pentru par, ten si piele!


Proprietatile musetelului pentru par, ten si piele
 

Musetelul este planta bine  cunoscuta deja cu florile ce sunt folosite pentru o serie de tratamente pentru diferite probleme de sanatate. Efectele benefice sunt cunoscute atat in tulburari digestive, cat si in viroize respiratorii, migrene sau imbatranirea prematura a pielii. Datorita nivelului ridicat de antioxidanti pe care il  contine, musetelul imbunatateste vizibil starea pielii si a parului. Iata cateva dintre cele mai importante functii ale musetelului:
 
  • Pentru par. Pentru scalp, musetelul are o multime de efecte benefice. Ajuta la calmarea pielii sensibile si functioneaza drept o bariera de protectie, dar ii ofera si parului o stralucire aparte. Este recomandat sa folosesti sampon care are musetel drept ingredient deoarece acest produs va ajuta la intarirea firului de par, la indepartarea excesului de sebum si iti va curata delicat scalpul. Folosirea regulata a unui sampon cu musetel va impiedica aparitia matretii si va hidrata intens sclapul. Musetelul are efect antiseptic, antidepresiv, analgezic si antiinflamator.
     
  • Pentru ten. Una dintre calitatile majore ale musetelului este faptul ca ajuta la reducerea semnelor de imbatranire prematura. Datorita antioxidantilor din compozitia musetelului, ridurile sunt atenuate, iar tonsul pielii este revitalizat. Cremele pentru fata sau corp care au in compozitie musetel te protejeaza de razele nocive ale soarelui, dar si de alti factori externi precum fumatul sau poluarea. Musetelul calmeaza, hidrateaza si ajuta la regenerarea tesuturilor pielii, prevenind astfel imbatranirea prematua.
     
  • Pentru piele. Musetelul este produsul ideal pentru zonele sensibile ale pielii precum zona axilei. Are proprietati de calmare si poate fi produsul ideal pentru un deodorant zilnic. De regula, deodorantele naturale care au in compozitie musetelul nu contin coloranti artificiali sau aluminiu, asa ca sunt ideale pentru pielea sensibila sau imediat dupa epilare.
SFAT. Musetelul este ideal chiar si pentru igiena orala. Daca te confrunti cu o dantura sensibila, atunci foloseste o pasta de dinti care sa aiba in compozitie musetel. Acesta protejeaza dintii, previne aparitia tartrului si a cariilor si amelioreaza simptomele parodontezei.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0