Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Produse de machiaj recomandate pe timp de iarna

de Camelia Diaconu la 2020-01-16
5 Produse de machiaj recomandate pe timp de iarna
Stim bine ca tenul nostru are nevoie de o ingrijire speciala in anotimpul rece. Iarna nu-i ca vara, asa ca acum este nevoie de o protectie suplimentara in ceea ce priveste machiajul. Produsele pentru un make-up reusit trebuie sa fie in primul rand alese corect. Iti spunem care sunt produsele care nu trebuie sa iti lipseasca din trusa de infrumusetare!


Pentru ca machiajul sa iti reziste pe timp de iarna, ai nevoie de produsele potrivite, care sa iti protejeze pielea de frig, vant si alti factori externi. Insa, important de stiut este faptul ca inainte de a-ti face orice machiaj, este obligatoriu sa respecti alti cativa pasi. Iata care sunt acestia:
 
Foloseste un primer. Un primer este un produs esential daca vrei sa te bucuri de un machiaj rezistent, practic, este un substrat puternic pentru machiaj. Sunt mai multe tipuri de primer, iar important este sa il alegi pe cel care se potriveste tipului tau de ten. Exista primer care sa iti acopere imperfectiunile, primer pentru un ten mat, pentru ten uscat sau primer pentru ten gras, care sa nu ii permita machiajului sa se intinda. In final, rolul unui primer este acela de a-ti ajuta machiajul sa reziste o perioada mai lunga de timp.
 
Nu uita crema hidratanta. Pe timp de iarna, crema hidratanta este un produs care, obligatoriu nu trebuie sa lipseasca din ritualul tau de infrumusetare. Este un produs cu o importanta majora in ritualul de ingrijire personala si tot ce trebuie sa faci este sa il alegi pe cel potrivit. O crema hidratanta care sa corespunda nevoilor tipului tau de ten. Crema de fata hidratanta se aplica in fiecare zi, dimineata si seara.
 
Corector. Pe langa primer, care te ajuta sa iti stabilizezi machiajul, corectorul este si el produsul care aduce un aport pozitiv aspectului tau fizic. Corectorul este de mai multe feluri, textura acestuia este criteriul care face diferenta. In ceea ce priveste aplicarea, o poti face cu degetele ori cu o pensula pentru corector.
 
Fond de ten. Bineinteles ca nu puteam trece peste acest pas al machiajului. Fondul de ten este produsul de baza al unui machiaj, motiv pentru care alege unul care sa se potriveasca perfect tipului tau de ten. O nuanta potrivita si o textura usoara cara sa nu iti incarce tenul. 
 
Nu uita nici de pudra. Pudra pentru fata are rolul de a-ti stabiliza machiajul si te a te ajuta sa tii sub control excesul de sebum, mai ales daca te confrunti cu problemele unui ten gras. Joaca-te cu pudra pe fata si aplica cu interes mai ales in zonele in care chiar ai nevoie. Poti aplica atat cu ajutorul unui burete, cat si cu pensula, care te ajuta sa indepartezi excesul, in cazul in care ai aplicat prea multa. 
Asadar, pune in practica aceste cinci sfaturi de beauty si te vei bucura de un ten luminos si sanatos chiar si pe timp de iarna!

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0