Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Puterea repetitiei este de partea ta? Ai grija ce repeti!

de Sunt Fericita la 2014-10-29
Puterea repetitiei este de partea   ta? Ai grija ce repeti!
Repetitia este mama invatarii. Ce repeti zilnic sau de cateva ori pe zi, ajungi sa faci din inertie.


Te-ai obisnuit sa vii acasa si sa te trantesti in canapea, langa iubita ta, Telecomanda? Te-ai obisnuit sa mananci trei covrigi la cafeaua de dimineata, cu doua tigari si apoi sa reincepi o zi de munca total monotona? Te-ai obisnuit cu rutina care acum se numeste Viata Ta Absolut Normala?

Ne-am obisnuit prost. Sa invatam sa ne dezvatam si sa reinvatam ce ne ajuta, ce munceste in folosul nostru, in avantajul nostru direct. Si daca nu stiati deja, va spun eu ca aveti la voi cele mai puternice arme de lupta impotriva unei vieti monotone si din care scapi la costum si cu mainile pe piept: propriile voastre ganduri.

Ce ganditi? Ce va repetati in minte in mod obsesiv? Cu ce v-ati invatat? Ce ganduri va readuceti in minte mai des decat v-ati dori?

Gandurile fac bine sau fac rau.

Asa se face ca daca iti spui de cateva ori pe zi ca esti frumos, destept si bogat, cam asa ajungi sa te simti. Nu este neaparat obligatoriu sa pari astfel si in ochii sefului tau care poate nu te considera asa inteligent, in ochii sotului care crede ca exista si femei mai frumoase pe lume si in ochii bancherului care nu are de gand sa iti dea acel imprumut urias vreodata.

Se prea poate sa iti convingi seful, sotul si bancherul, daca esti convinsa chiar tu. Daca nu esti deloc convinsa, nu ai nici cea mai mica sansa, de la bun inceput.

Se numeste NLP in limbajul profesionistilor, programare neuro lingvistica si functioneaza de minune atunci cand stim ca functioneaza cu adevarat.

Cat timp suntem constienti ca ne repetam anumite lucruri in minte, totul merge spre bine. In acest moment avem toate sansele sa remediem ce am facut pana acum si sa lasam lucrurile sa functioneze cu adevarat in avantajul nostru.

Am putea sa ne spunem ca fiecare zi conteaza si ca trebuie sa facem fiecare clipa sa ne umple viata de insemnatate. Am putea sa ne repetam faptul ca o zi are 24 de ore si ca fiecare ora trebuie sa aduca valoare in vietile noastre.

Ar trebui sa ne mai repetam ca suntem fiinte incredibil de puternice daca nu ne temem de aceasta putere si de responsabilitatile care vin la pachet cu ea. Este greu sa fii puternic, al naibii de greu.

Ar trebui sa ne mai repetam ca suntem oameni si ca daca nu gresim inseamna ca pe undeva pe drum ne-a scapat ceva. Ceva nu facem cum trebuie. Daca nu gresim, nu invatam. Se numeste ca stagnam si aici incepe drama adevarata, sa ramai un simplu spectator la modul in care se desfasoara viata altora.

Asuma-ti responsabilitati, afunda-te in munca semnificativa, nu uita ca orice este posibil daca iti doresti cu adevarat, nu uita ca esti un om unic si ca nu ai venit pe lume ca sa ii multumesti pe cei din jur. Este de ajuns sa ajungi seara acasa, sa pui capul pe perna si sa fii multumit de ce ai facut intr-o zi de munca, la fel ca oricare alta.


sursa foto: www.freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nlp

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0