Aveti nevoie de:
400 gr de piept de pui
5 ciuperci mari
300 gr mozzarella/cascaval
o casoleta medie de rosii cherry
4 frunze de salata verde/spanac
usturoi, sare, oregano
unt
lipii
Cum se face:
Taiati pieptul de pui in cubulete mici, condimentati-l dupa gust si trageti-l la tigaie in putin unt, pana se caramelizeaza usor, ca in imaginea de mai jos.

Feliati ciupercile subtire, adaugati putina sare si trageti-le la tigaie impreuna cu cateva bucatele de usturoi taiate marunt (in putin) unt. Taiati si rosiile in bucatele cat mai mici si adaugati sare si oregano peste ele.

Asezati o lipie pe o farfurie intinsa si radeti cascavalul sau mozzarella doar pe jumatate din aceasta. Incepeti sa adaugati peste cascaval/mozzarella cateva bucatele de piept de pui, apoi cateva ciuperci si cateva rosii. Rupeti apoi bucatele mici de salata varza/spanac si adaugati-le peste si mai radeti un strat de mozzarella/cascaval deasupra. Acoperiti ingredientele cu partea cealalta de lipie ramasa libera si puneti-o intr-o tigaie la foc pentru cateva minute, in care o intoarceti pe ambele parti.

Puteti taia apoi lipia in doua, pentru a o servi mai usor. Rezultatul va fi unul deosebit.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
