Aveti nevoie de:
400 gr de piept de pui
5 ciuperci mari
300 gr mozzarella/cascaval
o casoleta medie de rosii cherry
4 frunze de salata verde/spanac
usturoi, sare, oregano
unt
lipii
Cum se face:
Taiati pieptul de pui in cubulete mici, condimentati-l dupa gust si trageti-l la tigaie in putin unt, pana se caramelizeaza usor, ca in imaginea de mai jos.

Feliati ciupercile subtire, adaugati putina sare si trageti-le la tigaie impreuna cu cateva bucatele de usturoi taiate marunt (in putin) unt. Taiati si rosiile in bucatele cat mai mici si adaugati sare si oregano peste ele.

Asezati o lipie pe o farfurie intinsa si radeti cascavalul sau mozzarella doar pe jumatate din aceasta. Incepeti sa adaugati peste cascaval/mozzarella cateva bucatele de piept de pui, apoi cateva ciuperci si cateva rosii. Rupeti apoi bucatele mici de salata varza/spanac si adaugati-le peste si mai radeti un strat de mozzarella/cascaval deasupra. Acoperiti ingredientele cu partea cealalta de lipie ramasa libera si puneti-o intr-o tigaie la foc pentru cateva minute, in care o intoarceti pe ambele parti.

Puteti taia apoi lipia in doua, pentru a o servi mai usor. Rezultatul va fi unul deosebit.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
