Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: Mazare cu bacon si cus-cus

Reteta zilei: Mazare cu bacon si cus-cus
de la 2016-06-16
Reteta zilei: Mazare cu bacon si cus-cus

Vorbeam in pauza de masa cu colegele de birou si ma intrebau ce am de gand sa mai gatesc diseara. Chiar eram in pana de idei, pana mi-am amintit de o reteta speciala, pe care nu am mai incercat-o de ceva vreme: mazare cu bacon si cus-cus.


Delicioasa, rapid de preparat si nici nu necesita prea multe ingrediente! Ce iti poti dori mai mult?

Ai nevoie de:
500 grame mazare
200 grame cus-cus
150 grame bacon
1 ceapa verde/rosie

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania


De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...

Oferta Speciala
valabila 48h

1 lamaie
100 grame telemea
500 ml apa
patrunjel, sare, piper

Cum se face:
Vei incepe prin a rumeni bacon-ul intr-o tigaie fara ulei, iar apoi vei cali ceapa, tocata marunt, in grasimea ramasa de la bacon. Puteti adauga si putina zeama stoarsa de la o lamaie.

Dupa ce se inmoaie ceapa, adaugati cus-cus-ul  si rumeniti-l usor. Condimentati dupa gust cu sare, piper, adaugati 500 ml de apa si amestecati bine.

Cand apa incepe sa fiarba puteti adauga mazarea si lasati la fiert cu capacul pus. Lasati la fiert 10-15 minute, timp in care amestecati destul de des, astfel incat sa nu se lipeasca cus-cus-ul.

Adaugati sare, piper, zeama de lamaie si patrunjel dupa gust.

Radeti deasupra telemeaua rasa si bucurati-va de un preparat delicios.

Pofta buna!




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 6 voturi.

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: Mazare cu bacon si cus-cus"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


9 - 6 =

Cele mai citite articole

De multe ori, fara sa ne dam seama, facem cateva activitati in bucatarie care ne-ar putea afecta ...
Kilogramele in plus iti dau batai de cap? Incerci sa slabesti, insa nu reusesti? Atunci inseamna ca ...
Vitamina A, cunoscuta si sub numele de retinol, reprezinta un nutrient foarte important pentru ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0