Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: Mazare cu bacon si cus-cus

Reteta zilei: Mazare cu bacon si cus-cus
de la 2016-06-16
Reteta zilei: Mazare cu bacon si cus-cus

Vorbeam in pauza de masa cu colegele de birou si ma intrebau ce am de gand sa mai gatesc diseara. Chiar eram in pana de idei, pana mi-am amintit de o reteta speciala, pe care nu am mai incercat-o de ceva vreme: mazare cu bacon si cus-cus.


Delicioasa, rapid de preparat si nici nu necesita prea multe ingrediente! Ce iti poti dori mai mult?

Ai nevoie de:
500 grame mazare
200 grame cus-cus
150 grame bacon
1 ceapa verde/rosie

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE


Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular   V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...

Oferta Speciala
valabila 48h

1 lamaie
100 grame telemea
500 ml apa
patrunjel, sare, piper

Cum se face:
Vei incepe prin a rumeni bacon-ul intr-o tigaie fara ulei, iar apoi vei cali ceapa, tocata marunt, in grasimea ramasa de la bacon. Puteti adauga si putina zeama stoarsa de la o lamaie.

Dupa ce se inmoaie ceapa, adaugati cus-cus-ul  si rumeniti-l usor. Condimentati dupa gust cu sare, piper, adaugati 500 ml de apa si amestecati bine.

Cand apa incepe sa fiarba puteti adauga mazarea si lasati la fiert cu capacul pus. Lasati la fiert 10-15 minute, timp in care amestecati destul de des, astfel incat sa nu se lipeasca cus-cus-ul.

Adaugati sare, piper, zeama de lamaie si patrunjel dupa gust.

Radeti deasupra telemeaua rasa si bucurati-va de un preparat delicios.

Pofta buna!




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: Mazare cu bacon si cus-cus"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 - 3 =

Cele mai citite articole

Un studiu efectuat recent in Scotia ne arata ca e bine sa nu luam decizii importante cu stomacul ...
Romancele au fost din nou votate ca fiind cele mai frumoase femei din Europa, de data asta fiind ...
10 orase din Italia sunt pregatite sa iti ofere 25.200 de euro, daca alegi sa te muti. Exista, ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Sensibilitatea si senzitivitatea unei femei Taur,o intrece pe cea a semnelor de apa.De ce?Pt.ca ...
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0