Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rochia de primavara perfecta pentru tipul tau de corp

Rochia de primavara perfecta pentru tipul tau de corp
Ai asteptat suficient sa reusesti sa te imbraci in rochite. Este mult mai simplu acum, cand iti pui rochia perfecta, o asortezi cu perechea ideala de pantofi si poate mai iei si jacheta din denim. Numai ca, inainte sa intram in sezonul picioarelor dezgolite, asigura-te ca alegerile tale se potrivesc ocaziei si tipului de corp pe care il ai, complimentandu-ti formele.


Daca ai bustul mare, un decolteu in forma de V este perfect pentru tine. In primul rand, acesta lungeste torso-ul si minimizeaza linia sanului, daca asta intentionezi. Dar este si o modalitate rapida de a arata mai multa piele. Cand ai un astfel de decolteu la rochie, foloseste sutiene cu bretele lungi, pentru o sustinere superioara.
Daca ai un trup cu forme baietesti, in care umerii, talia si soldurile au cam aceleasi dimensiuni, alege o rochie vaporoasa, cu linii blande, cu miscari frumoase in jurul trupului. Linia gatului trebuie sa fie mai ridicata, pentru a-ti complimenta umerii largi si pentru a-ti lungi intreaga silueta.
Daca ai trupul in forma de mar, talia ta are tendinta de a fi cea mai ampla masuratoare a ta. Pentru a echilibra proportiile, alege o rochie lunga, in forma de A pentru ca aceasta sa nu se adune in jurul taliei.
Daca ai trupul in forma de para, adica in gen Beyonce, sa stii ca se poarta rochiile gen barcuta care lasa umerii goi. Acestea atrag atentia spre partea superioara a corpului, mai fina, si contrabalanseaza perfect proportia soldurilor.
Daca ai sanii mici, nu te impacienta, caci exista rochii cu volanase. 
Daca ai putea sa-i servesti muza lui Boticelli, trebuie sa te joci cu contrastele. Rotunjimile tale periculoase trebuie sarbatorite intr-o rochie care sa fie bine structurata, sa aiba o centura in talie si imprimeuri maxi.
Daca ai un torso lung, alege un stil de rochie cu o talie imperiala, gen baby-doll.
Daca ai trupul clepsidra, ia-ti o rochie simpla si lasa rotunjimile sa faca restul. O rochie in forma de coloana este indicata.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0