(47).jpg)
- 1 conserva ton;
- 1 conserva porumb;
- 4-5 oua prepelita;
- 1 ceapa medie;
- 1/2 legatura patrunjel;
- o lingura de mustar;
- 3 linguri ulei masline;
- 2 linguri otet balsamic;
- sare;
- piper.
Cum se face:
Amesteca intr-un bol tonul, porumbul, ouale fierte si taiate felii si ceapa taiata.
Pregateste sosul de vinegreta astfel: amesteca cu telul intr-un bol mustarul si uleiul, adauga sare si piper dupa gust si amesteca bine pana se omogenizeaza. La final pune otetul, iar daca sosul ti se pare gros, mai poti adauga putina apa sau vin.
Acest sos se toarna peste ingredientele din bol si se amesteca incet. Presara deasupra patrunjel tocat, iar in 20 de minute salata este gata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
