- 1 conserva ton;
- 1 conserva porumb;
- 4-5 oua prepelita;
- 1 ceapa medie;
- 1/2 legatura patrunjel;
- o lingura de mustar;
- 3 linguri ulei masline;
- 2 linguri otet balsamic;
- sare;
- piper.
Cum se face:
Amesteca intr-un bol tonul, porumbul, ouale fierte si taiate felii si ceapa taiata.
Pregateste sosul de vinegreta astfel: amesteca cu telul intr-un bol mustarul si uleiul, adauga sare si piper dupa gust si amesteca bine pana se omogenizeaza. La final pune otetul, iar daca sosul ti se pare gros, mai poti adauga putina apa sau vin.
Acest sos se toarna peste ingredientele din bol si se amesteca incet. Presara deasupra patrunjel tocat, iar in 20 de minute salata este gata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!