Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Spaghete in stil mexican, gata in 45 de minute!

de SuntFericita.ro la 2014-08-13
Spaghete in stil mexican, gata in 45 de minute!
Daca te simti curajos si gata sa incerci o reteta culinara noua si indrazneata, nimic nu se compara cu o portie de spaghete in stil mexican. Sunt gata in maxim 45 de minute si vor da peste cap toti musafirii, garantat.


Cum se prepara?
La fel cum ai prepara spaghetele Bolognese, insa nu trebuie neaparat sa adaugi carne iar sosul difera.

Iata ce ingrediente trebuie sa ai in bucatarie:
500 de grame de spaghete (portie pentru 4 persoane flamande)
1 kilogram de rosii foarte coapte sau o sticla de rosii pasate ( nu la conserva de metal)
2 cepe mari
oregano si cimbru
sare si piper
5 linguri de ulei de masline
carne tocata 200 de grame sau o punga de soia granule
3 ardei iuti rosii sau pudra cayenne!

Cum se prepara?
Pastele se fierb si cand sunt aproape moi, se scurg de apa dar nu se clatesc. Asa sosul va adera mai bine la ele.

Intr-o tigaie de inox sau din ceramica, se caleste ceapa, taiata cubulete marunte. Se adauga uleiul de masline, praful de sare, piper si se adauga si 3-4 linguri de apa. Asa vom avea aroma deplina si ceapa nu se arde.

Carnea tocata sau soia fiarta si scursa se amesteca peste ceapa calita. Se da la foc mic si se adauga o cana de apa. Se lasa sa fiarba minim 30 de minute, pana cand avem carnea sigur facuta.

Separat, rosiile se dau pe razatoare si se calesc in ulei de masline, cu condimente si ardeii iuti. Se formeaza o pasta picanta pe care o vom pune peste carne/soia. Totul se mai fierbe la foc mic inca 10 minute si apoi se adauga peste pastele care sunt deja reci.

Daca aveti un vin rosu, merge perfect, mai ales daca este unul demisec sau demidulce. Sosul picant are nevoie de dulceata si finetea unui vin bun, care sa sporeasca aroma condimentelor si a sosului de rosii.

Daca sunteti vegetarieni, reteta merge de minune cu soia. Se fierbe si apoi se scurge bine de tot pentru a nu lasa niciun pic de apa in sosul de rosii.

Pofta buna!

sursa foto: www.freeimages.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016