Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targuri de Martisor in 2012

Targuri de Martisor in 2012
Unde sa mergi si de unde sa iei cele mai frumoase martisoare...


Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman
24 - 29 februarie 2012, intre orele 10:00 si 18:00


Peste 200 de mesteri tarani, artisti plastici si studenti va asteapta sa targuiti martisoare traditionale, martisoare de criza si suprarealiste, vintage și recycle, mesterite din lut, textile, lana, hartie sau fetru - martisoare de toata mana.

Fie ca le veti lua de drag, pentru a le purta, fie ca le veti darui, fie credeti ca va vor aduce noroc sau ca va vor feri de rele, veti avea de unde alege.

Nu vor lipsi nici martisoarele gastronomice: turta dulce, dulceturi, zacusca, gem de prune, kurtos kalacs, prajiturele de Alexandria si de Baia Mare, suc de mere de Malancrav, miere si alte bunatati.

Pret bilet: 6 lei, 3 lei (elevi, studenti, pensionari)

Targul Martisorului, la Palatul Copiilor
24 februarie - 1 martie


Vor fi expuse spre vanzare martisoare si felicitari, o gama variata de produse unicat, dar si bijuterii din aur, argint, pietre pretioase, cosmetice, obiecte realizate de artisti plastici si populari cu preturi accesibile.

La fel ca la editiile precedente, atmosfera este intregita de martisoarele gastronomice reprezentate de produse traditionale si multe alte delicatese.

Targul, la care intrarea va fi libera, va include ateliere de creatie in care copiii din "Centrul Educational Ascendent" si cei cu dizabilitati din "Centrul Domnita Balasa" vor modela in lut, vor picta si decora obiecte din sticla sau ceramica.

De asemenea, participantii la "Tombola primaverii" vor avea posibilitatea sa castige prin tragere la sorti multe cadouri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre targ

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre martisoare

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0